Hirdetés
Egyre több élelmiszer kaphatja meg hamarosan az új magyar védjegyet
Elektronikus pályázati rendszerrel, weboldalfejlesztéssel és új kommunikációs csatornákkal erősít a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer. A Nébih szakmai támogatásával létrehozott elektronikus rendszernek köszönhetően egyszerűbbé vált a védjegyre való pályázás. A KMÉ szakmacsoportja a meglévő platformok fejlesztésén kívül további új csatornákat alakított ki, többek között a védjegyes termékek hatékony bemutatása érdekében.
A Nébih írta meg, hogy a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer folyamatosan fejlődik, ezért egyre nagyobb ütemben igényli a digitális lehetőségek kihasználását. Ennek jegyében fejlesztették ki azt a Nébih szakrendszereivel együttműködő pályázói és ügyintézői felületet, amely hatékonyabbá, átláthatóbbá, gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi a pályázás folyamatát az élelmiszer-előállítók számára. Az innováció fő szakmai célja az volt, hogy a KMÉ-hez kapcsolódó pályázatok elektronikus beadását támogassa, valamint a pályázatelbírálás teljes folyamatát – egészen a szerződéskötésig – segítse. Az online rendszer további ügyfélközpontú fejlesztések lehetőségét is magában hordozza.

Megújult a Kiváló Minőségű Élelmiszer hivatalos weboldala
A védjegyrendszer első számú tájékoztató felülete új dizájnt és átláthatóbb struktúrát kapott. A honlap két fő szegmensre épül, a vásárlókat és az előállítókat célozza meg. Az érdeklődők informatív, átlátható, naprakész és teljes körű tájékoztatást kapnak a keresleti és a kínálati oldalon is. A honlapon kívül a közösségi média különböző felületein is rendszeresen megjelennek a KMÉ védjegyekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, aktualitások, valamint vásárlói és pályázói hírek.
Hirdetés
A termékek előállítói és forgalmazói 3 termékkörön belül (tej és tejtermékek, húskészítmények, friss húsok) 16 kategóriában pályázhatnak a védjegyre. A nyáron újabb pályázati lehetőségek nyílnak friss hús és tejtermék kategóriában, de további jelentős élelmiszeripari termékkörök (például liszt, száraztészta) esetében is várható bővülés - írták.
Témák a cikkben
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés
További híreink
Legújabb hirdetések
Hirdetés
Hirdetés
Cellezzünk, de mikor és hogyan?
2025.07.11.A termelői szakzsargonban sokan mondják cellezésnek a szárbontást, a jól és méltán (el)ismert BactoFil® CELL gyökér- és szármaradványbontó nyomán. Most összefoglaltuk szakmai ajánlásainkat, mikor és hogyan érdemes egy szárbontót jól használni – és mikor nem.
Mit válasszunk az őszi vetésekhez?
2025.07.11.Az őszi borsó fehérjében gazdag, könnyen termeszthető, nitrogénmegkötő növény, annak minden előnyével. A takarmányozásban és a humán élelmezésben egyaránt jól használható. A növényi fehérjék iránti globális kereslet növekedése kedvező környezetet teremt a növekvő termeléshez.
Hirdetés
Hirdessen a Magro.hu oldalon!
Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!
MédiaajánlatMagro.hu Piactér
Több mint 3.500 hirdetés 213 kategóriában!
Megnézem a hirdetéseketHirdetés
Hirdetés
Hirdetés