Üdvözöljük a Solis traktorok világában, ahol az innováció találkozik a megbízhatósággal, és mindez a gazdák hatékonyságának előmozdítására szolgál. Az elmúlt öt évben a Solis traktorok bebizonyították értéküket a magyar piacon. Számos gazda dicsérte a márka egyszerű használhatóságát, tartósságát és hatékonyságát, ami alapjaiban javította munkájuk minőségét és produktivitását.

A Solis 90 CRDi StageV a Solis traktorok büszkesége, amely kiváló teljesítményt és egyszerű használatot kínál a gazdáknak. Az egyszerűség nem jelent kompromisszumot a minőségben. Minden Solis traktor tervezése során a legfontosabb szempont az volt, hogy a gazdák egyszerűen és kényelmesen használhassák a gépet.

A Solis 90 CRDi-ben egy nagyteljesítményű, StageV környezetvédelmi szabványnak megfelelő motor található, ami a legkülönfélébb feladatokat is könnyedén kezeli. A gép energiahatékonysága és a kiemelkedő üzemidő lehetővé teszi, hogy a gazdák a lehető legnagyobb hatékonysággal végezzék munkájukat, növelve ezzel terményeik hozamát és csökkentve az üzemeltetési költségeket.

Az elmúlt öt évben a magyar gazdák számára a Solis traktorok megbízhatósága egyenlővé vált a nyugalmi állapottal. A Solis 90 CRDi rugalmassága és ellenálló képessége azt jelenti, hogy a gazdák bármilyen időjárási körülmények között és minden típusú terepen dolgozhatnak, anélkül, hogy attól tartanának, hogy a gép cserben hagyja őket.

A Solis 90 CRDi StageV az egyik legmegbízhatóbb traktor a piacon, amely igazi munkagép, kész arra, hogy minden gazdálkodási kihívást elvégezzen. Az elmúlt öt évben a Solis traktorok hűséges szolgálata és elkötelezettsége a magyar gazdák mellett bebizonyította, hogy a Solis márka egy megbízható partner, amelyre minden gazda számíthat.

A jármű motorházteteje alatt a jól bevált megbízható, 4087 cm3 lökettérfogatú, részecskeszűrővel ellátott, intercooleres CRDi erőforrás található. Ez az innovatív motor, hasonlóan a korábbi modellekhez, képes egy széles fordulatszám-tartományban működni, miközben megőrzi a gazdaságos üzemanyag-fogyasztását. A mezőgazdasági területeken alkalmazott Solis traktoroknál (75 és 90 lóerős modellek) már bevált Bosch üzemanyag-ellátó rendszer garantálja a közös nyomócsöves motor megbízható teljesítményét. A motortér kialakítása gondosan tervezett, az összes cső és alkatrész elhelyezése következetes, szakértői tervezés eredménye.

A vezetőfülke és platform terén számos figyelemreméltó újítást eszközöltek. A vezető környezetében elhelyezett műszerpanel és kezelőelemek optimalizált, ergonomikus pozícióban találhatók, ami hozzájárul a vezetési kényelemhez. A hosszú munkaidők során a komfortérzetet tovább emelik a gondosan kialakított tárolóhelyek, a pohár- és üvegtartó, valamint a prémium Kenwood hifi-rendszer. A digitális klímaegységnek köszönhetően a vezetőfülke hőmérséklete testre szabható, lehetővé téve annak fűtését és hűtését, a vezetői igényeknek megfelelően.

A kényelmet szolgálja a síkpadlós kivitel és a szabad lábtér és a magasságában és dőlésszögében is állítható kormány is, ami mögé új, megújult műszerfal került

A Solis 90 CRDi szervizelése is igazán egyszerű!

A könnyen hozzáférhető alkatrészek és a világszerte elérhető Solis szervizközpontok gyors és hatékony karbantartást és szervizelést tesznek lehetővé. Ezáltal a gazdák időt és pénzt takaríthatnak meg, és biztosak lehetnek abban, hogy a gépük mindig a legjobb állapotban van.

https://www.youtube.com/watch?v=NVSepLgOLZo

Minden, amire szükség van!

Összefoglalva, a Solis 90 CRDi StageV az egyszerűség, a megbízhatóság és a hatékonyság ideális kombinációját kínálja a mai gazdáknak. Ez a traktor minden gazda számára megfelelő választás, aki olyan gépet keres, amely képes megküzdeni a legnagyobb kihívásokkal is, és ugyanakkor kiváló teljesítményt és hatékonyságot biztosít. A Solis márka, amely az elmúlt öt évben hihetetlen sikerességet ért el a magyar piacon, ezzel a traktorral bizonyítja, hogy minden gazda számára megbízható partner.

A Solis 90 CRDi StageV modell előrendelhető, a traktor indulóára 13 900 000 Ft + áfa.

(x)

Megosztás

További híreink

Tejárak emelkedőben csökkenő termelés mellett - minden, amit tudnia kell

2024.07.24.

2024 májusában a nyerstej termelői ára az USA-ban 15 százalékkal, az Európai Unióban 1 százalékkal nőtt, míg Új-Zélandon 5 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest. A világpiacon az ömlesztett vaj ára 2024 29. hetében 53 százalékkal, a cheddar sajté 5 százalékkal emelkedett, miközben a teljes tejpor ára stagnált, a sovány tejporé pedig 1 százalékkal csökkent 2023 azonos hetéhez viszonyítva.

Rejtélyes jelenségek: miért nem terjednek most a károsítók a kertekben?

2024.07.24.

A hőség folyamatosan új rekordokat dönt. Sok megyénkben a forróság aszállyal és erős UV-sugárzással párosul, és úgy tűnik, még a károsítóknak sem kedvez ez az időjárás.

A cukorpiac meglepetései: látványos árcsökkenés és váratlan trendek

2024.07.24.

A fehércukor világpiaci átlagára 2024 májusában 512 euró/tonna volt, ami közel 9 százalékkal alacsonyabb az áprilisi árnál. A londoni árutőzsdén (LIFFE) a fehércukor fronthavi jegyzése július 8-án 560 dollár/tonnáról ingadozások mellett július 19-re 541 dollár/tonnára esett. A nyerscukor fronthavi jegyzése is hasonló trendet követett, július 19-én 411 dollár/tonnán zárva.

Váratlan fordulat: jelentős változások a szójabab, a repcemag és a napraforgómag árában

2024.07.24.

Érdemi változások csokkentek az olajos magvak világpiacán az elmúlt hetekben. Íme a részletek.

Zuhanó kukoricaárak: itt vannak a legfrissebb számok

2024.07.24.

Az USA-ban termelt kukorica azonnali exportára 13 dollárral 183 dollár/tonnára esett vissza június 7. és július 5. között. A szeptemberi ár 15 dollárral 185 dollár/tonnára, a decemberi pedig 14 dollárral 210 dollár/tonnára csökkent (FOB Gulf). Argentínában a kukoricával továbbra is 185 dollár/tonnáért (–10 dollár) kereskedtek.

Halad a bioszakma, könnyebb megtalálni a magyar ősgabona termékeket az új térképen

2024.07.24.

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet munkatársai és partnerei szakmai napot szervezek Száron, hogy a piac szakmai szereplői, gazdák, molnárok és pékek, valamint a kutatók találkozzanak

Partnerhírek
Partner

Kukoricakrízis: súlyos aszály és kánikula fenyegeti a termést - beszámoló a földekről

2024.07.23.

Az egyesület a múlt héten összesen 10 gazdát látogatott meg, amely találkozók során azt tapasztalták, hogy a kukorica rendkívül változatos képet mutat az országban, a talajadottságoknak és a területen tapasztalt időjárási viszonyoknak megfelelően. Ezzel együtt a többhetes kánikula sehol sem tett jót a kultúrának, amelynek hatását az idei termésre vetítve Csepregi Attilával, a Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport ügyvezetője boncolgatta.

Partner

Új iroda és rugalmas munkakörnyezet: így teszi vonzóvá magát a TIMAC AGRO a munkavállalók számára

2024.07.18.

Varjú Szabolccsal, a TIMAC AGRO Hungária Kft. HR vezetőjével annak apropóján beszélgettünk, hogy a cég központja a közelmúltban új, minden igényt kielégítő, nyugat-európai színvonalú irodaépületbe költözött, amely immár teljességgel megfelel a TIMAC AGRO brandjének. Mindemellett, mint azt beszélgetőtársamtól megtudom, a cég a tárgyi feltételek maximális biztosítása mellett számos, más területen is tesz azért, hogy vonzó, majd később megtartó munkahely legyen a munkavállalók számára.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
30 db Solis eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

30 db Solis eladó

Hitelesített telefonszám

3 650 000 HUF

+ áfa

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 89 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás