A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. Mivel az X-Tec akár 4-szer nagyobb sebességgel működik, mint egy hagyományos (és 2-szer nagyobb sebességgel, mint a nagy sebességű) váltakozó áramú középhajtású motor, ideális a haszonnövények termesztéséhez, bizonyos növekedési szakaszokban történő öntözéshez, és akár a növényvédő szerek körforgó által történő kijuttatásához.

Előremutató funkciók:

  • 3 LE-s inverteres, nagy sebességű központi hajtást és az ipari szabványnak megfelelő frekvenciaváltót használja, hogy páratlan sebességet biztosítson, és lehetővé tegye a fenti alkalmazásokat.
  • Frekvenciaváltó által vezérelt, ami csökkenti a meghajtás indítási terhelését, és megnöveli az alkatrészek élettartamát.
  • Úgy tervezték, hogy Valley gépekkel működjön, és csatlakozzon a Valley 365®-höz az egyszerű felügyelet és vezérlés érdekében.

Nincs szükség speciális hardverre a beállításhoz és telepítéshez.

Hasonlítsa össze iparágvezető meghajtásainkat

EnCompass – szórófejenkénti vezérlés a Corner karon

Az Ön földterületének minden hektárja értékes, ezért a Valley olyan tartós termékeket kínál, amelyek lefedik a sarkokat, kikerülik az akadályokat, és még az épületek mögötti területeket is beöntözik. A Valley Corner-ek, Bender-ek és DropSpan-ek segítségével további hektárokat vonhat öntözés alá, ezáltal biztosíthatja a megfelelő vízkijuttatást a növények számára. Növelje öntözött területe nagyságát akár 20-30 %-kal egy Corner kar segítségével! (területi adottságoktól függően)

A Valley mérnökei az Önhöz hasonló termelők észrevételei alapján fejlesztették ki a VFlexTM Corner kart olyan opciókkal, mint az RTK GPS vagy földalatti jelkábelvezérlés, kétféle szórófejvezérlés, többféle gumiabroncs-választék, Corner kar normál vagy fordított tájolása, magas vagy szabványos hasmagasság és még sok más. Ezek alapján a VFlexTM Corner kart az Ön területének igényeihez igazítva tudjuk kialakítani.

Az EnCompass – szórófejenkénti vezérlése és a GPS-es helymeghatározás együttes működése lehetővé teszi az egyenletesebb vízkijuttatást a hagyományos zónánkénti szórófejvezérléssel szemben a Corner kar nyílása és záródása közben. A szelepek vezérlése történhet vízzel, levegővel vagy elektromos árammal. A víz minőségéhez alkalmazkodva tudjuk kiválasztani a legalkalmasabb vezérlési módot, így csökkentve az eltömődésből származó karbantartások számát. Az RTK GPS vezérlésnek köszönhetően bármikor rugalmasan módosítható a Corner kar pályája, így további öntözött területeket érhet el egyetlen pályamódosítással. Továbbá a korrekciós jeltovábbítás kábelen történő átvitele stabil és gyors RTK jelet biztosít.

Használja ki a változtatható intenzitású kijuttatásban (VRI) rejlő lehetőségeket EnCompass vezérléssel kombinálva, és szüntesse meg a felesleges területek öntözését! A szórófejenkénti VRI vezérléssel precízebben valósíthatja meg egy heterogén terület öntözését a teljes gép hosszában. Az eltérő öntözési zónák meghatározásához szükséges a terület domborzati térképe és talajtextúrája. A rendelkezésre álló adatok alapján elkészül a VRI recept, amely tartalmazza a zónákhoz rendelt eltérő vízmennyiségeket. A Valley365 távvezérlés segítségével könnyedén feltölthetők az elkészített VRI receptek, ezáltal az alkalmazáson belül bármikor módosíthatók. A szükséges adatok alapján a VRI receptek (shape fájlok) elkészítésében precíziós gazdálkodási szaktanácsadóink segítenek.

Vegye át az irányítást minden csepp felett!

Távvezérlési lehetőségek

A Valley az elérhető legfejlettebb távfelügyeleti, távvezérlési és jelentési képességeket kínálja, hogy Ön többet tehessen – egyszerűen. Kezelje öntözőberendezéseit bárhonnan, bármilyen okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül, így pénzt takaríthat meg, amelyet visszaforgathat tevékenységébe. Emellett időt is megtakaríthat, amelyet szeretteivel vagy más mezőgazdasági tevékenységekkel tölthet, miközben tudja, hogy az öntözőberendezések akkor működnek, amikor kell. Ez a fajta automatizálás megkönnyíti a gazdálkodók mindennapjait, ugyanis a berendezések állapot lekérdezésein és a szükséges beavatkozásokon túl az eszközök riasztásokat is képesek küldeni a felhasználók számára egy esetleges meghibásodásról (pl.: defektes kerék, túl nagy szél, alacsony víznyomás, alacsony rendszer feszültség stb.). Ezáltal célirányosan kezdődhet meg a hiba elhárítása, lecsökkentve ezzel a hibakeresésre fordított időt.

A Valley kínálatában elérhető távvezérlések segítségével folyamatos kapcsolatban lehet öntözőberendezéseivel, szivattyú állomásaival, talajnedvességmérőivel, komplett meteorológiai állomásaival.

Bővebb információkért keresse kollégáinkat vagy látogasson el a www.kite.hu oldalra!

(x)

Megosztás

További híreink

Új erősítést és szakembereket kapott a magyar erdőgazdálkodás - videóval

2024.07.22.

Nagy István agárminiszter a Soproni Egyetem Központi Tanévzáróján és az Erdőmérnöki Kar diplomaosztó ünnepségén méltatta az erdészeket.

Hormonális hulladék a sertéstakarmányban - mindenért a műanyag a hibás

2024.07.21.

A sertések takarmányában hatalmas mennyiségű mikroműanyag található. Ezek olyan vegyületeket szabadítanak fel, amelyek a sertések szervezetében hormonként viselkednek, komolyan befolyásolva ezzel egészségüket és termékenységüket. Ezek a vegyületek az emberekre is veszélyt jelentenek.

Országos lehűlés a láthatáron

2024.07.21.

Szerdán markáns hidegfront érkezik, várhatóan több fokos lehűléssel. Lehűlésből nem volt hiány egyébként már szombaton sem, ugyanis egy peremhullám, egy magassági teknő vonult nyugatról kelet felé, és ez kedvezett a felhő és csapadékképződésnek, emiatt a hőmérséklet többfelé 25 fok alatt maradt a Dunántúlon, illetve a dél-alföldi területeken is, azonban keleten, északkeleten még tartotta magát a kánikula 30 fok körüli csúcsértékkel.

Baktériumok több ezer sertést öltek meg - a forrás egy alkalmazott volt

2024.07.21.

Az emberek olyan baktériumokat hordoznak, amelyek halálosak a disznók számára. Az USA-ban és Kanadában titokzatos járványokat figyeltek meg, amelyek tizedelték a sertésállományokat és milliós károkat okoztak. Kiderült, hogy a járványokat egy farmon dolgozó ember által behurcolt baktériumok okozták. Nemrég ezt a kórokozót németországi farmokon is kimutatták.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, marhahízlalásba fogott - makadámdióval és sörrel eteti az állatokat

2024.07.21.

Zuckerberg érdeklődni kezdett a mezőgazdaság iránt, és bejelentette, hogy felvásárolt egy marhaharmincöt, amelyet makadamia dióval és sörrel táplálnak. Ezzel a legmagasabb minőségű marhahús előállítását tűzte ki célul. Sokan kritizálják ötletét irreálisnak és környezetszennyezőnek tartva.

Életképességi labor, átmeneti tároló, több magszárító kamra, és két hűtőtároló is megépült Tápiószelén

2024.07.20.

Az új NBGK épületben helyet kapott 1 darab átmeneti tároló, 3 darab magszárító kamra, és két hűtőtároló is, amelyek mínusz 20 Celsius fokon biztosítják a magok hosszú távú megőrzését.

Partnerhírek
Partner

Új iroda és rugalmas munkakörnyezet: így teszi vonzóvá magát a TIMAC AGRO a munkavállalók számára

2024.07.18.

Varjú Szabolccsal, a TIMAC AGRO Hungária Kft. HR vezetőjével annak apropóján beszélgettünk, hogy a cég központja a közelmúltban új, minden igényt kielégítő, nyugat-európai színvonalú irodaépületbe költözött, amely immár teljességgel megfelel a TIMAC AGRO brandjének. Mindemellett, mint azt beszélgetőtársamtól megtudom, a cég a tárgyi feltételek maximális biztosítása mellett számos, más területen is tesz azért, hogy vonzó, majd később megtartó munkahely legyen a munkavállalók számára.

Partner

Kramer teleszkópos rakodók az állattenyésztésben

2024.07.16.

Az állattenyésztő telepek elengedhetetlen és meghatározó eszközei a rakodók. Legyen szó a bálák rakodásáról vagy akár almozásról, ezek gépek a munkafolyamatok elengedhetetlen eszközei. A KITE Zrt. a Kramer rakodók széles portfóliójával áll a felhasználók rendelkezésére. A széles méret- és teljesítménykínálatból bárki megtalálhatja az üzemméretének megfelelő rakodót.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
30 db Solis eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

30 db Solis eladó

Hitelesített telefonszám

3 650 000 HUF

+ áfa
Kiemelt
10 db Talajmaró eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

10 db Talajmaró eladó

Hitelesített telefonszám

550 000 HUF

+ áfa

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 90 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás