100 db villanypásztor eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
35 425 Ft/db (Bruttó ár: 44 990) Alkut indítok
Mennyiség:
100 db
Hely:
Pest megye
Kívánt fizetési mód:
egyéb
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
db (minimum: 1 db)
Ajánlat kezdete:
2020.07.01.
Ajánlat lejárta:
2023.01.01

Állatok távoltartása miatt vagy állatok benntartása végett szeretnél villanypásztort? Mindkettő esetben Állati jó megoldás a Vadalarm villanypásztor. Villanypásztorunkat folyamatosan fejlesztjük, termékeinket sosem tekintjük késznek.
Miért minket válassz? Leírjuk!
✔️ Mert a Vadalarm villanypásztor az EU-s rendelet szerint megengedett maximummal működik, azaz 6 J-os energiával. így egy darab készülék 5 kilométer hosszú vezetékben is képes produkálni az említett feszültséget.
✔️ Mert vízhatlan villanypásztorunk burkolata IP65 védettséggel rendelkezik, tehát nem kell tartani, az időjárás viszontagságai nem kezdenek ki a terméken.
✔️ Mert ugye, milyen dühítő rájönni a nap közepén arra, hogy az akkumulátor lemerült vagy a vezeték elszakadt és az állatokat szélnek eresztette a tökéletesnek hitt villanydrótkerítés? Fejlesztettünk a villanypásztorokhoz egy felügyeleti rendszert ezek elkerülésének érdekében, hiszen mi nem vicceltünk amikor azt mondtuk, hogy folyamatosan a fejlesztésen jár az agyunk.
✔️ Mert nem csak a legerősebb és a legjobb, hanem a legokosabb is, hiszen energiatakarékos. Csak akkor fogyaszt amikor dolgozik.
✔️ Mert előre nem kérjük a bizalmad. Pénzvisszafizetési garanciával adjuk a terméket, de mi tudjuk, hogy úgysem lesz rá szükség.
✔️ Mert ingyenes és gyors szállítás minden termékünkhöz alapvető, így hát a villanypásztorhoz is.
✔️ Egy piacvezető termékcsalád közé tartozik.
✔️ Mert többezer elégedett gazda használja szerte az országban.
✔️ Mert lopásbiztosítással is kérheted, hiszen egy villanypásztor rendszer nem olcsó mulatság. Jogos az aggodalom, hogy esetleg ellopják. Mi új készüléket biztosítunk ingyen, ha ellopják és kötöttél nálunk rá lopásbiztosítást.
✔️ Mert van villanypásztor tervezőnk, ami segít mindenben neked. Használd bátran! A tervezés során 8 kérdést teszünk fel számodra, melyeket megválaszolva fillérpontos és azonnali, tételes árakat fogsz látni. Nem neked kell törni a fejed azon, hogy melyik alkatrészből mennyi kell a villanypásztor rendszeredhez. https://www.vadalarm.hu/villanypasztor-tervezo
✔️ Mert magyar termék magyar gazdák számára. A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből, magyar fejlesztők, magyar cégnél, magyar üzemben szerelik össze.
✔️Végül, de nem utolsó sorban válassz minket, mert 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Kérheted:
✔️ Napelemmel
✔️ Földelőszondával
✔️Vezetékkel
✔️Kapuelemekkel
✔️Szigetelőkkel


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Szállítás: Ingyenes és maximum két nap Fizetési lehetőségek: Online bankkártya, átutalás, utánvétel Garancia ideje: 2 év

Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.