4 db szarvasmarha tehén eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
290 000 Ft/db (Bruttó ár: 368 300) Alkut indítok
Mennyiség:
db
Hely:
Somogy megye
Kívánt fizetési mód:
átadáskor személyesen
Ajánlattevő:
Az ajánlatok minden adata előfizetőink számára érhető el. Válasszon előfizetést ide kattintva>>.

Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
db (minimum: 1 db)
Ajánlat kezdete:
2018.04.26.
Ajánlat lejárta:
2018.08.31

Eladóvá vált 4 darab Holstein-fríz szarvasmarhám. 3 jelenleg is fejhető, a 4. jelenleg apasztáson van és május közepén, vagy a végén várható az ellése. Mindegyikük tejtermelési átlaga meghaladja a 25-28 litert/nap. A szállításban annyit tudok segíteni, hogy felvezetem az állatokat az önök által hozott szállítóra, mivel mindegyikük többé-kevésbé kézzel is vezethető. Még annyi lenne, hogy ha a vemhes marhát is szeretnék megvásárolni, annak az alapárhoz képest az ára +20.000 forint.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

2 szarvasmarha vemhesülése még nem biztos, de az inszeminálásuk megtörtén pár hete. Szóval ezekre plusz árat nem számítunk fel. A 06202237269-es számon keressenek kérem!

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

Az ajánlatok minden adata előfizetőink számára érhető el. Válasszon előfizetést ide kattintva>>.

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.