Egyenlegem

A Magro.hu piactéren plusz szolgáltatások (például: ajánlatai kiemelése, korlátlan számú ajánlatfigyelő beállítása) elérése érdekében előfizetést tud választani. Előfizetésének jelenlegi állapotát (például: meddig érvényes az előfizetése) itt tudja ellenőrizni. Az eddigi előfizetéseit is, illetve Prémium+ előfizetés esetén az ingyenes Magro Fizetési Garancia szolgáltatás alkalmait is nyomon tudja követni.Ha még nem regisztrált, megteheti egyszerűen, gyorsan és díjmentesen, ha ide kattint, majd válasszon az előfizetéseink közül.

Magro Fizetési Garancia

Kereskedés kompromisszumok nélkül a Magro-n

Biztos szeretne lenni abban, hogy a megkötött szerződés feltételeit a tranzakcióban érintett minden fél betartja és teljesíti? Előre meg akar bizonyosodni arról, hogy a szerződésben megállapított összeget a vevő a megállapodott módon és időben rendezi?
Biztos szeretne lenni abban, hogy a megkötött szerződés feltételeit a tranzakcióban érintett minden fél betartja és teljesíti? Előre meg akar bizonyosodni arról, hogy a szerződésben megállapított összeget a vevő a megállapodott módon és időben rendezi? Biztos lehet a tranzakció szerződés szerinti lebonyolításában, ha fizetési garancia szolgáltatásunkat igénybe veszi.
A szolgáltatás során egy ügyvédi iroda felügyeli és kezeli a vevő letétbe helyezett pénzét (azaz azt egy elkülönített letéti számlán kezeli), amíg a teljes tranzakció le nem zajlott, ezáltal a vevő biztos lehet abban, hogy a terméket megkapja és az eladó is meggyőződhet a vevő fizetési hajlandóságáról, így nyugodtan indíthatja a tranzakciót.
A Magro Fizetési Garancia szolgáltatást Prémium+ előfizetéssel tudja igénybe venni, amelyről részletesen itt tájékozódhat.