Villanypásztortervezés 5 perc alatt – Igen, lehetséges!

Mindezidáig, ha valaki villanypásztortervezésre adta a fejét, komoly munkának állt neki. Ugyanis a villanypásztor készülékeket és kiegészítőket forgalmazó webshopok kínálatába csak belepislantva is egyből elveszettnek érezheti magát az ember. Milyen vezeték kell? Milyen szigetelőket érdemes választani hozzá? Egyáltalán miből mennyit? És még nem is jutottunk el magához a villanypásztor készülékhez. Ehhez a bonyolult tervezési folyamathoz mutatott be végre egy gyors és egyszerű eszközt a Vadalarm csapata.

A Vadalarm Villanypásztortervező egyszerű kezelőfelülete.
A Vadalarm Villanypásztortervező egyszerű kezelőfelülete.

Villanypásztortervezés a nulláról

A Vadalarm Villanypásztortervező egy ingyenes internetes alkalmazás, ami 8 kérdéssel képes feltérképezni a gazdák szükségleteit és egyből egy személyes igényekre szabott szettet állít össze.  Így ennek a gyors és egyszerű megoldásnak biztosan minden gazda örülni fog. Sokan tisztában vannak vele, hogy mire van szükségük egy villanypásztor rendszerhez, de azt már nem tudják pontosan, hogy hány és milyen kapualkatrész, szigetelő, vezeték, földelőszonda stb. kellene. Ennek a végeredménye, hogy legtöbb esetben nem sikerül egy rendelésből beszerezni azt, amire szükség van és újra elkezdik a hosszadalmas tortúrát a webshopokban egyéb hozzávalókért, jellemzően a második kör alkalmával is valamit kihagyva. Ez egy végeláthatatlan kör.

Jó-jó! Szuper felvetés a szett részeinek egyedi módosíthatósága, de én honnan tudjam mennyi kell?”

Erre is gondoltak a Vadalarm fejlesztői! Ha nem tudja a vásárló, hogy pontosan mennyit kéne rendelni, úgy van megalkotva a tervező, hogy kiszámolja azt. Ehhez csak a bekerítendő föld kerületét és a védendő állatok fajtáját kell megadni.

Ha van már otthon egy bizonyos mennyiségű vezeték vagy szigetelő, az sem probléma. Mivel a Vadalarmnál nem fix csomagokkal dolgoznak, a vevő a megrendelés leadása előtt még módosíthatja azt.

Pár kattintás és már viszi is a futár

Nem mellékes, hogy a többi webshoppal ellentétben a Vadalarm esetében a gazdának nem kell az átláthatatlan mennyiségű és típusú villanypásztor-kiegészítők között órákat vacillálniuk. Tehát ennek a programnak a segítségével a vásárló a villanypásztor minden egyes részét, így árát is, egyénileg alakíthatja.  A Vadalarm Villanypásztortervező azonnal fillérpontos árat ad, miután válaszolt a gazda a már említett igényfelmérő 8 kérdésre.

A tervezőből leadható az összeállított rendelés, amit látnak a Vadalarm dolgozói és egyből elkezdik csomagolni a termékeket. Bármilyen nagyságú és felszereltségű villanypásztor rendszer mellé belföldön ingyenes házhozszállítás jár. Különösen nagy árelőnyt jelenthet ez azok számára, akik összetettebb, így jellemzően nehezebb csomagot vásárolnak. Az interneten kevésbé jártasak számára a telefonos ügyfélszolgálaton is leadható a rendelés. Elakadás vagy kérdés esetén is segítenek a +36307807685-ös telefonszámon. A piacon egyedülálló módon csak a Vadalarm csapata vállal lopásbiztosítást, ami egy olyan szolgáltatás, aminek keretében lopás esetén ingyen kap a vásárló új terméket.

Egy új korszak a villanypásztorok felügyeletében

Ugye, milyen dühítő rájönni a nap közepén arra, hogy az akkumulátor lemerült vagy a vezeték elszakadt és az állatokat szélnek eresztette a tökéletesnek hitt villanydrótkerítés? A Vadalarm csapata, fejlesztett a villanypásztorokhoz egy felügyeleti rendszert ezek elkerülésének érdekében.

A felhasználónak annyi a dolga, hogy bejelentkezzen a vadalarm.hu fiókjába és a nap bármely szakaszában, bárhol megnézheti, hogy a karám feszültség alatt van-e és mennyire van feltöltve az akkumulátor.

A Vadalarm fiókban ez a látvány fogadja a felhasználót
A Vadalarm fiókban ez a látvány fogadja a felhasználót

Rendelj most, és légy modern gazda!

A gazdának nincs plusz dolga a szolgáltatás igénylése esetén. A megrendelés során mindössze egy négyzetet kell bepipálni, ezt követően a Vadalarm kollégái már egyből egy felokosított villanypásztort tesznek a csomagba, aminek semmivel sem bonyolultabb a telepítése.

Ezeket mérlegelve, egy „Állati jó megoldás” a gazdák számára a Vadalarm!

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Újabb támogatás a mezőgazdasági biztosításhoz... Egyre fontosabb a klímaváltozás okozta időjárási károk megelőzése, vagy azok gyors orvoslása. Ennek elősegítésére egyre több helyről hallani a mezőgaz...
Tehéntrágyából készül a jövő étkészlete Tehéntrágyából gyártanak használati tárgyakat, állítanak elő villamos energiát és álmodtak meg egy múzeumot Olaszországban. Az ötletgazdák célja, hogy...
Most szóljon, ha olcsóbb áramot szeretne Augusztus 31-ig még elérhető a NAK portálján az a kérdőív, melyben a kamarai tagok villamosenergia-igényeit mérik fel. Ennek kitöltése alapján írják m...
A magyar gazda visszafordíthatatlanul beért a digi... A Vadalarm vadriasztók gyártója a saját vevőit megkérdezve elkészített egy érdekes piackutatást. Ebben azt szerették volna kideríteni, mennyire digitá...
Épp elég nehéz feladat a gazdálkodás anélkül is, h... Mint bizonyára Ön is a bőrén érzi, hazánkban már 2015-ben is több, mint 2 milliárd forintnyi vadkár keletkezett (a NAK adatai szerint), melynek legnag...
Mit tudnak a vadriasztó készülékek és mennyibe ker... Széles a vadriasztó piac kínálat: mechanikai, fizikai és biológiai eszközök állnak a gazdálkodók rendelkezésére, de nem mindegy, melyik és mennyire ha...