Vetés előtt olvasson fortélyokat a kukoricatermesztésről

Érdekli, hogy mekkora a kukorica hektáronkénti hozama, hogy milyen feltételei vannak a maximális termésmennyiség elérésének vagy, hogy milyen technológiai változásokkal növelhető a terméshozam? A kukoricatermesztés fortélyai című e-könyvünkben minderre választ kaphat.

Mezőgazdasági ABC - A kukoricatermesztés fortélyai
Mezőgazdasági ABC – A kukoricatermesztés fortélyai

 

Hazánkban a kukorica az egyik legnagyobb területen termesztett szántóföldi növény. Termesztése azonban nem könnyű munka. Könyvünkben számtalan hasznos tanácsot, praktikus információt és a legfrissebb kutatási eredményeket mutatjuk be. Megtudhatja például, hogyan kell meghatározni a szükséges vetőmag mennyiségét, hogyan csökkenthető a műtrágya felhasználása, mennyi műtrágya kell a maximális termésmennyiséghez, de segítünk eligazodni a hibridválasztásban is.

Kiadványunk jól hasznosítható a vetési időszak kezdete előtt, hiszen arra is választ kaphat, hogy mennyi tápanyagot kell kijuttatni egy jó termés eléréséhez vagy, megbecsülheti, hogy milyen nyereségre számíthat. Ha belefogna a termesztésbe, mindenképpen olvassa el!

Kinek ajánljuk?

Aki a vetési időszak előtt hasznos információkkal szeretné bővíteni tudástárát, aki felakarja használni a legújabb kutatási eredményeket, aki nem elégszik meg az átlagos 5-6 tonna terméssel hektáronként és azoknak is, akik csak most ismerkednek a kukoricatermesztés rejtelmeivel.

Mit tanulhat? Olvasson bele!
Mit tanulhat? Olvasson bele!

 

Könyvünk azonnal elérhető: nincs postaköltség, nincs utánajárás, fizetés után azonnal olvasható!

Egy elégedett olvasónk szerint: „Komplex, átfogó képet ad a kukoricatermesztés iránt érdeklődőknek. Az elmúlt évek statisztikáival, a költségek összegzésével, egy átlátható, jól kalkulálható könyv a gazdáknak. Bátran ajánlom az írást azoknak is, akik már régebben foglalkoznak kukoricával, mivel ők is egy részletesebb képet kaphatnak a maximális termelés elérésének érdekében.” (Radics Attila, állattartó)

Olvasson bele Ön is.

A részletekért és vásárlásért kattintson most!

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről, támogatásokról, rendeletekről!

Kapcsolódó cikkek

Ön tudatos gazda? Akkor nyerjen ajándékokat! Sokat tud már a termesztésről, de néha mégis úgy érzi, nem eleget? Néha sikerül jó áron értékesítenie a terményét, de ezen a téren is lenne még mit ta...
Magro.hu Nyereményjáték – Könnyen nyerhet! Játsszon és nyerjen a Magro.hu-n! Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre és nyerjen a gazdálkodásában azonnal használható e-könyveket, egyenként több ez...
A kukoricatermesztés egyik leginkább elhanyagolt r... A kukorica a címerhányás előtti 14 napban nagyon gyorsan növekszik, azután pedig mintegy 25-30 napig kiemelkedően sok tápanyagra van szüksége. Ebben a...