Ültetvénytelepítés szakértelemmel kedvező finanszírozás mellett

Miért érdemes a KITE Zrt.-t választani?

Magyarországon a támrendszeren alapuló jégvédő rendszerek a legelterjedtebbek, amelyek forgalmazásában és telepítésében a KITE Zrt. több éves múltra tekint vissza. Az elmúlt 10 évben több mint 1300 hektáron végeztünk teljes projektkoordinációt a tervezéstől a megvalósításig.

Teljes körű finanszírozás A-tól Z-ig

Ha Ön nem rendelkezik a szükséges önerővel, akkor ez a tökéletes megoldás! A szerződés megkötésétől a kulcsrakész kert átadásáig a KITE Hiteliroda szolgáltatásának igénybevételével partnereink kiszámítható, kényelmes és rugalmas finanszírozási megoldások mellet valósíthatják meg a megálmodott ültetvény telepítését. A teljes finanszírozási folyamatot a KITE Zrt. finanszírozási szaktanácsadója bonyolítja le.

Időtálló elemek a piacvezető Valente-től – készletről

A KITE Zrt. a piac egyik vezető vállalatával, az olasz Valente céggel dolgozik együtt. A Valente élen jár az ültetvények tervezése, telepítése és a technikai megoldások terén. A rendszer elemei (ideértve a feszített betonoszlopoktól a jégvédő hálón át a huzalokig és a legapróbb alkatrészekig) készletről azonnal rendelkezésre állnak. Tehát a szerződéskötés után nincs várakozás, indulhat a telepítés.

A Valente jéghálórendszer biztosítja a rendszer ellenálló képességét az időjárási viszonyokkal szemben. Szerkezetét feszített betonoszlopok adják, amelyek összeköttetését acél sodronyok és huzalok biztosítják. A kábelek és huzalok feszességét egy tárcsával ellátott betonacél, ún. anker adja, ennek köszönhetően közvetlenül a talajba erősíthető, mellyel a rendszer stabilitása nagymértékben növelhető. Ez a sajátos szerkezet biztosítja a rendszer ellenálló képességét az időjárási viszonyokkal szemben. A fasorok védelme érdekében a szerkezet fölé jégvédő háló kerül, amely teljesen lefedi az ültetvényt.

Valente tám-és jéghálórendszer

Kivitelezés az Ön igényei szerint – szakértő csapattal

A KITE Zrt. kivitelezése biztonságot és kényelmet kínál parterei részére. A telepítési és szerelési folyamatok minden esetben a KITE Zrt. szakemberei által, de mindig a termelő igényeit figyelembe véve zajlanak. A telepítési döntések hosszú évek eredményességét határozzák meg, ezért válassza a nagy tapasztalattal rendelkező, pontos tervezést biztosító, prémium terméket kínáló KITE Zrt.-t és kertészeti csapatát!

A folyamat röviden:

  • Területi adatok felvétele a geodézia vállalat szakembereinek segítségével, ajánlat elkészítése egyénre szabva, adott területhez és fajtához illően.
  • Az ajánlat elkészülte és elfogadása után a szerződéskötés.
  • A terület kimérése és az oszlopok helyének kitűzése. A KITE Zrt. megkezdi az anyagok, gépek leszállítását. A teljes projekt sikeres megvalósulásában a pontos kijelölés és az oszlopozási munkák kiemelten fontosak.
  • Építéssel járó telepítési munkák elvégzése.

Öt érv, amiért a KITE Zrt.-t érdemes választani:

  • Szakértői csapat
  • Gyorsaság
  • Készletről szállítás
  • Prémium minőségű anyagok
  • Szakszerű kivitelezés

Oltványportfólió – korszerű KNIPP csemeték, alap a magas terméshez

A KITE-Tagliani Kft. – olasz technológiára alapozva – 18 hónapos nevelési idejű Knipp-fákat állít elő partnerei kiszolgálására.

A teljes nevelési cikluson át biztosítjuk csepegtetőrendszeren keresztül a víz- és tápanyagellátást, a csemeték gyom, kártevő és kórokozó mentességét. Az így nevelt Knipp-fák erős vitalitással, nagyszámú, optimális helyzetű oldalelágazással rendelkeznek, korán termőre fordulnak, és képesek már az ültetést követő évben számottevő termés (10-20 t) képzésére, hozzájárulva a nagy értékű beruházás mielőbbi megtérüléséhez.

Faiskolánkból kikerülő legkedveltebb fajták: Gala TREX aGala fajtakörből, Jeromine a Red delicious fajtakörből és a Smeralda, amely varasodás rezisztens.

Költséghatékony gépi segítség

KERTITOX ATLAS 1 vontatott platform

Az ATLAS vontatott platformok munkaerőhiány esetén kiváló lehetőséget nyújtanak, amely az alacsony beruházási értéke ellenére óriási segítség. Kétféle szélességben is elérhetőek, így a különböző sortávolságú gyümölcsültetvényekben is használhatók.

KERTITOX ATLAS 1 vontatott platform

Macfruit Export önjáró gyümölcsszedő platformok

A Macfruit Export platformok sokoldalú megoldást kínálnak a gyümölcstermesztőknek, hiszen amellett, hogy a betakarítás során nyújtanak hatékony segítséget, a metszés és a jéghálóval kapcsolatos feladatok ellátásban is a rendelkezésünkre állnak.

Ráadás!

Amennyiben a projektet az Agrárminisztérium által áprilisban várhatóan megnyitásra kerülő ültetvénytelepítési támogatás keretében kívánja megvalósítani, a KITE Zrt. a pályázat elkészítésében is hatékony segítséget tud nyújtani. Ebben kiemelt partnerünk az OTP Hungaro-Projekt Kft.

Macfruit Export önjáró gyümölcsszedő platform
Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, keresse a KITE Zrt. illetékes kertészeti tanácsadóját, aki részletes információkkal szolgál, vagy hívja a +36 20 261 8937 információs vonalat, ahonnan azonnali segítséget kap!

Sira Márk
kertészeti üzletág-igazgató KITE Zrt.

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

2,3 milliárdos beruházást tervez jövőre a KITE... Erősödik a precíziós gazdálkodás, Szerbiában terjeszkednek, faiskolát alapítottak, és speciális szakműhelyt építenek. A Szabó Leventével, a KITE Zrt. ...
Garmadányi géppel ünnepel a John Deere és a KITE a... A KITE 45 éves, a John Deere pedig 100 éves születésnapját ünnepli idén. Ezzel kapcsolatban tartott sajtóbejárást és szakmai bemutatót az egyik legnag...
A precíziós eszközök kompatibilitása nélkül elmara... A precíziós eszközök gyártóinak meg kellene teremteniük a kompatibilitást egymás termékei, illetve az azok által gyűjtött adatok között, ugyanis jelen...
A precíziós gazdálkodást nem lehet megvásárolni &#... A KITE 45 éves, a John Deere pedig 100 éves születésnapját ünnepli idén. Ennek apropóján adott exkluzív interjút Balogh Viktor, a KITE Zrt. üzletág-ig...
Startertrágyázási technológia nyerte az idén az Ag... A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium döntése alapján Magyarországon a KITE Zrt. által kifejlesztett folyékony startertrágyázási technoló...
A KITE Zrt. már a „holnap kereskedője” 45 éves a KITE Zrt., a legnagyobb hazai mezőgazdasági integrátor. Ebből az alkalomból a cég nem csak egy születésnapot, hanem ennek a közel fél évszáz...