Szilveszteri, újévi jókívánságok képeslappal!

A szilveszteri vicces sms-ekből sosem elég, és persze a címzettnek is jólesik, hogy gondoltunk rá. Humoros és szép újévi jókívánságokat, üzeneteket gyűjtöttünk össze, hogy Önnek csak ki kelljen választani a legjobbat, és elküldeni ismerőseinket.

Megtetszett valamelyik képeslap? Akkor töltse le gépére, és küldje el szeretteinek emailben, vagy tegye ki a közösségi oldalára. Ha pedig Önnek is van egy jó sms-szövege, írja be a cikk alá kommentbe!

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. BÚÉK!

Eljött hát az év vége, pezsgősüveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! BÚÉK!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! BÚÉK!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Újesztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BÚÉK!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! BÚÉK!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az újesztendőbe!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Ünnepeljük az óévet, ezért nem igazán emlékszek kívántam e már Sok Boldog újévet! Ha igen bocsi és megyek tovább bulizni!

2016-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el. Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek. Boldog Új Évet Kívánok!

Még több humoros szilveszteri sms-ért kattintson ide!

Forrás: Fecskefészek

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Szilveszteri (agrár) jókívánságok Köszönhetően a mobiloknak, szilveszterkor szinte záporoznak a jókívánságok. De vigyázat, ahogy közeledik az éjfél, annál leterheltebbek a hálózatok, é...
Malaca van – képeslapokkal! Szokták mondani, ha valakit szerencse ér. De mégis hogyan született ez a mondás, mi köze a malacoknak a szerencséhez, miért ábrázolják ezeket az állat...
Buli van a tanyán! A karácsonyi összeállítás sikerére való tekintettel szilveszter és újév alkalmából is gyűjtöttünk néhány vicces, ideillő mozgóképet. Töltsétek le, kül...
Szerintünk ezek a legjobb újévet köszöntő sms-ek... A szilveszter és az új esztendő velejárói a humoros, újévi jókívánságokkal teli üzenetek. Összegyűjtöttünk most több, humoros és szép üzenetet, így Ön...
A legjobb szilveszteri, újévi jókívánságok 2017-be... A szilveszteri, újévi jókívánságok napja közeleg. Ilyenkor a vicces sms-ekből sosem elég: mind a küldő, mind a fogadó félnek jólesik. Humoros és ünnep...
A természetfotós bakipályázat képei magukért beszé... Szilveszter napján egy lazább témával, egy természetfotós bakipályázat képeivel jelentkezünk. A fotósok vicces és meglepő pillanatokban készítettek fo...