Programlehetőségek a Farmer-Expon és a HORTICO-n

A 23. Farmer – Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállításon a résztvevő cégek nem csak eladnak, hanem partnerséget kínálnak. Immáron 23 éve állnak kiállítói partnereik és szakmai látogatóik rendelkezésére, hogy produktív üzleti kapcsolatok kialakítására alkalmas helyszínt biztosítsanak részükre. A rendezvény 4 napját számos érdekes program, konferencia gazdagítja. Részletek a cikkben!

Látott már élőben hucul pólót? Most lehetősége nyílik rá: augusztus 17-én Debrecenben, a Farmer – Expo keretein belül. A nagyközönséget emellett a fjord lovasok bemutatója várja, szakmai partnereiknek pedig a ló tenyészállat felvezetés ígérkezik hasznosnak. A magyar népi fogatkultúra élőben, pónik és kislovak fogatban, szintén felejthetetlen élményt kínálnak. De ezen a napon nem csak a lovaké a főszerep, hanem a holstein – fríz egyéni és ivadékcsoport, illetve jersey show bírálat által a szarvasmarhák is előtérbe kerülnek. A nyilvános juh-, kecske és sertés tenyészállat bírálat szintén különleges alkalmat kínál az egyes állatok minél alaposabb megismerésére.

A kiállítás második napja is tartogat különlegességeket. Technikai és technológiai újdonságok a kertészetben címmel kerül megrendezésre a hagyományosan megrendezendő kertészeti konferencia, ahol az érdeklődők rangos egyetemi előadóknak tehetik fel kérdéseiket. A gyakorlati szántóföldi bemutatókat mindig tekintélyes látogatói létszám kíséri, ezért nem érdemes kihagyni, hiszen a rendezvény minden napján megrendezésre kerül. A Mangalica tanácskozás évről-évre sok érdeklődőt vonzó szakmai esemény a kiállításon.

A szervezők a programokkal igyekeznek a különböző ágazatból érkező cégeknek alkalmazható, hasznosítható információkat nyújtani. Így a DAGENE – Dunamenti Állatfajták Génmegőrző Nemzetközi Egyesületek nemzetközi tanácskozása, és a „Mi az ideális sertés?” című fórum is megrendezésre kerül a rendezvény harmadik napján, amely termelők, feldolgozók, kereskedők részére egyaránt releváns.

Augusztus 19-én kedden, nemzetközi üzletember találkozón vehetnek részt az érdeklődők, ahol ukrán üzletemberekkel találkozhatnak.

Mivel az élelmiszeripari szférából is sok társaság képviselője jelen lesz a szakmai összejövetelen, ezért arra törekedtek, hogy ez a szektor is figyelmet kapjon, így őket várja A funkcionális élelmiszerek gyártási tapasztalatai és piaci lehetőségei című előadás.

Szakkiállításukat további fajtabemutatókkal, szarvasmarha közönségprogrammal, ló tenyészállat felvezetéssel, huculösvény bemutatóval és sok más érdekességgel zárják. Részletes program IDE KATTINTVA érhető el.

XXIII. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás és

IX. HORTICO Zöldség – Gyümölcs – Kertészeti Szakkiállítás

Dátum: 2014.08.17 – 2014.08.20
Helyszín: Debrecen, Böszörményi u. 138., Debreceni Egyetem Agrártudományi Központ

SZERETETTEL VÁRJÁK A LÁTOGATÓKAT

2014. augusztus 17-20. között 10.00 órától 18 óráig!

www.farmerexpo.hu

 

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Idén újra Farmer-Expo és Hortico XXIII. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás több mint két évtizede segíti a gazdálkodókat és a mezőgazdasági ágazat v...
Az agráriumban a tudásra van a legnagyobb igény ...fejtette ki az idei Farmer Expo kapcsán Vaszkó László, kiállításigazgató. Ezzel pedig mi is teljes mértékben egyet értünk. Ezért is rendezzük meg s...
Stabilizálódott a dísznövény-ágazat helyzete Stabilizálódott a magyar dísznövény-ágazat helyzete, az ágazat éves árbevétele 120 milliárd forint, s 25 ezer család megélhetését biztosítja - mondta ...