Mert repcében is jók vagyunk

A Lidea repce nemesítési programja több mint 40 éve indult el. Európai kísérleti hálózatunkban eltérő termesztési és technológiai körülmények között vizsgáljuk a hibridek teljesítményét, és csak azok kerülnek bevezetésre, amelyek teljesítménye és termésbiztonsága átlagon felüli.

Kínálatunkban megtalálhatók az intenzív körülmények között kiemelkedő termésre képes hibridek mellett az átlagos, vagy gyengébb adottságú területeken, átlagos technológia mellett jövedelmezően termeszthető repcék is.

A már ismert, bizonyított és keresett hibridek (ES Capello, ES Vito, ES Palermo, ES Amadeo, Memori CS) mellett ebben a szezonban két újdonságot is kínálunk partnereink részére: az ES Desirio és az ES Juvento hibrideket.

A Lidea a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve és folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel a természet fokozott védelme mellett növelheti a gazdálkodók jövedelmét. A hazai piacon egyedülálló innovatív fejlesztésünk, az ES Capello Protect, ami egy vetésre kész, háromkomponensű vetőmag keverék.  Az idei szezonban partnereink részére vásárlási akciót és egyedi kelési-aszálybiztosítékot kínálunk, amelyek hozzájárulnak a sikeres gazdálkodáshoz.

Aktuális repce/kalászos katalógusunkat megtalálja a weboldalunkon, online bele is tud lapozni, vagy akár le is tudja tölteni.

A teljes repcekínálatunkkal, akcióinkkal és egyéb növényeinkkel kapcsolatban keresse a területileg illetékes kollégáinkat, vagy bővebb információ megtalálható honlapunkon. Ehhez kattintson ide!

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Innovatív megoldások kukoricatermesztőknek Az EURALIS Semences és a CAUSSADE Semences Group összeolvadásával létrejött Lidea a világ egyik legnagyobb vetőmagvállalata. https://www.youtube....
Széles portfólió segít, hogy maradjon a napraforgó... A Lidea világ egyik legnagyobb vetőmagvállalata, ami az EURALIS Semences és a CAUSSADE Semences Group összeolvadásával jött létre 2020-ban. https...
Eltérő igényekre eltérő cirokajánlat lehet a megol... 2018 és 2020 között az időjárás alapvetően kedvezett a kukoricatermesztőknek. A magas termésátlagok kiegészülve az egyre emelkedő átvételi árakkal st...