Nyerjen Prémium előfizetést ajánlatfeltöltéseivel!

Az Évindító Duplázó Akciónk lezárását követően egy játékra invitáljuk a Magro.hu mezőgazdasági piactér látogatóit, beleértve Önt is. Mostani játékunk várhatóan sokakat megmozgat, főleg azért, mert a végén egy 1 hónapos Prémium Csomaggal lesz gazdagabb a piactér legaktívabb felhasználója! Részletekért olvasson tovább!

Állattartók és tenyésztők előnyben!

Játékunk elsősorban a haszonállatokkal kapcsolatos ajánlatokat feltöltőknek szól. Ebben az időszakban kezdenek beindulni a haszonállat adásvételek, piacra kerülnek a napos baromfik, a malacok, a piactér pedig ideális helyszín az értékesítésre, sőt, a keresésre is.

Lássuk a szabályokat!

A játékban mind a haszonállat eladási, mind a vételi ajánlatokat figyelembe vesszük, így mindegy, hogy eladni, vagy venni szeretne, eséllyel indul a nyereményért, melyet a következőképpen zsebelheti be:

Töltse fel eladási, vagy vételi ajánlatait, haszonállat témában a Magro-ra. Az ajándék 1 hónapos Prémium csomag pedig azé lesz a játék végén, aki ez idő alatt a legtöbb, haszonállatokkal kapcsolatos ajánlatot tölti fel a piactérre! A játék 2020. március 15-ig tart.

A játékban történő részvétellel két legyet is üthet egy csapásra:

  • Egyrészt, el tudja adni, vagy meg tudja venni, amit szeretne,
  • Másrészt 1 hónapon keresztül a piactér összes funkcióját is elérheti. Így például az összes hirdető elérhetőségét azonnal megszerezheti, de a Kiemelt Ajánlatok között is megjelennek hirdetései, sőt, akár Ajánlatfigyelőket is beállíthat, hogy azonnal értesüljön az Ön számára legfontosabb ajánlatokról.

Jól hangzik, igaz? Nincs is más hátra, csak töltse fel ajánlatait a következő linkre kattintva: https://www.magro.hu/azenmagrom/eladnek/

Fontos: A játékban csak azok az ajánlatok szerepelhetnek, amelyek mögött valós tartalom van!

Legyen Ön, aki bezsebeli az ajándék Prémium csomagot, sok szerencsét kívánunk! 🙂

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről, támogatásokról, rendeletekről!