A legjobb karácsonyi üzenetek egy csokorban

Az év egyik legszebb ünnepe gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a karácsony. A tavalyi évhez hasonlóan idén is gyűjtöttünk szép és humoros karácsonyi üzeneteket, képeslapokat, amiket elküldhetünk szeretteinknek Szenteste. Szemezgessünk együtt, nekünk már megvan a kedvencünk!

Elektronikus képeslapokat is talál a cikkben, töltse le gépére és küldje el bátran ismerőseinek, tegye ki a közösségi oldalára! Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket kívánunk!

Soha ne aggódj a karácsonyfád mérete miatt, a gyermekeid szemében
legalább 10 méteresnek tűnnek.
/Larry Wilde/

Víg ünnepre készülődünk, esteledik már,
szobánkban a szép fenyőfa teljes díszben áll.
Zöld ágain kis csomókban puha vattahó
tűlevél közt víg aranyszál, fel-felcsillanó.
Itt is csillog, ott is ragyog, mint a napsugár,
s csilingelő csöpp csengettyű édes hangja száll,
akárcsak az erdőben a dalos kismadár.

Kései szán fut, porzik a friss hó, jégrögös úton villog a patkó.
Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő: Itt a Karácsony

Távolság már nincsen, új idők járnak,
Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek, sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

Diós bejgli, halászlé
csillagszóróparádé

család, öröm, szeretet
vegyen körül titeket
ilyen békés ünnepet
kívánunk most mi nektek!

Erdő szélén ezüst fenyő, havassággal büszkélkedő.
Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.
Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt kívánok.

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved!

A bejglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-em végre! Közben gondolj csupa szépre, ragyogjon Rád is a szeretet fénye!

És jöjjön a Magro.hu két idei kedvence:

Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, csak ki viszi el a szemetet?!

Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába! Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!

Forrás: Borsod Online, Suzymama, Szatmár.ro

Share Button

Kapcsolódó cikkek

A legszebb és legviccesebb karácsonyi üzenetek egy... A karácsonyi képeslap már kiment a divatból. Helyette tömör SMS-t vagy emailt küldünk a jókívánságainkkal. Összeszedtük a - szerintünk - legszebbeket ...
Legjobb karácsonyi mozgóképek A közösségi médiahasználattal, főleg a Facebookon egyre nagyobb a népszerűsége a mozgóképek használatának, a gifeknek. Mivel a több képsorból álló gif...
Összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi üdvözleteket,... Talán az év egyik legjobban várt ünnepe gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a karácsony. Idén is gyűjtöttünk jónéhány szép és humoros karácsonyi üz...