Így kerüljön a középpontba az agrárpiacon

A Magro.hu-n a regisztrált partnerek korlátlan számban tölthetnek fel ajánlatokat, ha eladni, vagy ha venni szeretnének bármilyen mezőgazdasági terményt vagy terméket. A díjmentes szolgáltatások mellett akik komolyabban kereskednének, azok előfizetési csomagokat tudnak választani, melyekkel számos előnyhöz jutnak a piactéren, és jobb üzleteket tudnak kötni. Most, DUPLÁZÓ akciónk keretében a megszokottnál is jobb áron juthat bárki előfizetéshez. Olvassa el a részleteket!

A Magro.hu mezőgazdasági piactér elsődleges célja a gazdák támogatása abban, hogy terményeiket széles körben tudják kínálni biztonságos, ellenőrzött körülmények között. Ennek érdekében kizárólag regisztrált felhasználók adhatják fel hirdetéseiket a Magro-n. A regisztráció során a megadott adatok (email cím és telefonszám) ellenőrzésre kerülnek, így csak valós adatokkal rendelkező üzletfelekkel futhat össze a piactéren. Ami a legfontosabb: a regisztráció díjmentes, bárki élhet a lehetőséggel.

1. kép – A regisztráció mindössze 1-2 percet vesz igénybe, ezt követően korlátlan számú ajánlatot tölthet fel bárki a piactérre
1. kép – A regisztráció mindössze 1-2 percet vesz igénybe, ezt követően korlátlan számú ajánlatot tölthet fel bárki a piactérre

A díjmentes regisztrációt követően következhet a díjmentes ajánlatfeltöltés. Tölthet fel eladási ajánlatot (ha túladna valamilyen, mezőgazdasággal kapcsolatos terményen/terméken), vagy vételi ajánlatot is, ha szüksége van valamire, de az Aktuális ajánlatok között éppen nem szerepel ilyen termék.

2. kép - A feltöltött ajánlatokról lista jelenik meg az "Adok-veszek" menüpont alatt a "Futó ajánlataim"-nál
2. kép – A feltöltött ajánlatokról lista jelenik meg az “Adok-veszek” menüpont alatt a “Futó ajánlataim”-nál

Az ajánlatok feltöltése során meg kell adni a meghirdetett termék nevét, mennyiségét, árát, az eladás (vagy vétel) helyét, az árat, valamint az ajánlat érvényességi idejét is. Lehetőség van a termékről leírást is létrehozni, itt mindenki a saját szavaival írhatja le a hirdetett termék jellemzőit, legfontosabb tulajdonságait. Minél részletesebb egy leírás a termékről, annál több jelentkező lehet rá.

3. kép – Hogy hol tart az ajánlatfeltöltésben, a képernyő alján egy folyamatjelzőn követheti figyelemmel
3. kép – Hogy hol tart az ajánlatfeltöltésben, a képernyő alján egy folyamatjelzőn követheti figyelemmel
4. kép - Az ajánlatfeltöltés végén saját képeket is feltölthet, ezzel is szemléltetve az eladásra váró termék/termény/jószág/gép tulajdonságait
4. kép – Az ajánlatfeltöltés végén saját képeket is feltölthet, ezzel is szemléltetve az eladásra váró termék/termény/jószág/gép tulajdonságait

Az ajánlatfeltöltés ilyen egyszerű a Magro-n, pár perc alatt elvégezhető. Néhány jól elhelyezett ajánlattal jó esélye lehet mindenkinek az üzletkötésre, havonta ugyanis kb. 200.000 mezőgazdaságból élő látogató böngészi a hirdetéseket. Ennyi ember közül biztosan akad legalább egy, akit pont az adott tétel érdekel. A piactérre látogatók között vannak külföldi gazdálkodók is, így a határon túli terjeszkedésre is bőven van lehetőség, sőt, külföldről is lehet ajánlatot feltölteni, így akár határon túli terméket is lehet adni-venni a Magro-n.

5. kép - Az Aktuális ajánlatok között az első helyen mindig az előfizetéssel rendelkezők hirdetései jelennek meg
5. kép – Az Aktuális ajánlatok között az első helyen mindig az előfizetéssel rendelkezők hirdetései jelennek meg

Az ajánlatfeltöltéssel azonban nem ér véget a Magro.hu-n történő kereskedés, ugyanis ha valaki aktívan szeretne részt venni a piactér életében, Alap vagy Prémium előfizetési csomagot válthat. Ezzel már egy kis ráfordítással ugyan, de eredményesebben és kényelmesebben tudja piacra vinni terményeit, termékeit.

Milyen előnyökkel jár egy előfizetés a Magro-n?

  • Előfizetőként bárki hozzáférhet a piactér ajánlatfeltöltőinek elérhetőségéhez (Alap előfizetéssel 48 órás késleltetéssel, Prémiummal azonnal) – így a kapcsolatfelvétellel le tud csapni az ajánlatokra, a legjobb áron juthat a terményekhez, termékekhez. Előfizetőink aktívan kereskedhetnek, nem kell megvárniuk, hogy „majd történik valami” mások keressék meg, és ezzel elszalasszák a lehetőségeket.
  • Az előfizetők által feltöltött ajánlatok (vételi és eladási is) az ajánlati lista elejére kerülnek – így jobban szem előtt vannak, előbb figyel fel rájuk a piacteret böngésző kb. 200.000 felhasználó, mint a hátrébb lévőkre, így nagyobb eséllyel, többen is jelentkezhetnek a hirdetésre, új partnerekre is szert tehetnek az előfizetők.
  • Prémium előfizetés birtokában a feltöltött ajánlatok a Kiemelt ajánlatok közé kerülnek, kiemelt helyet kapnak a piactéren.
  • Prémium előfizetők láthatják a saját ajánlati lapjuk statisztikáit, látogatottságát – ezzel lehet finomítani az ajánlatokat aszerint, hogy mekkora a látogatottsága. Az ajánlatok árát is finomhangolni lehet a statisztikák függvényében, így garantáltan a legjobb áron kelnek el a termények.
  • Előfizetés birtokában a vételi és eladási ajánlatokhoz is a rendszer párosítani fogja a megfelelő ellenajánlatot. Tehát, ha például kukoricát keres hirdetésében, rendszerünk olyan ajánlatokat fog mellé párosítani, melyekben eladó kukorica szerepel – ez egy kényelmi funkció, leegyszerűsíti a kereskedést. Időt takarít meg, mert nem kell keresgélni az ajánlatok között a megfelelőre, továbbá előfizetőink az értesítéseknek köszönhetően egy üzletről sem maradnak le.
  • Ajánlatfigyelő beállítására is van lehetőség a Magro-n – ha a kijelölt terménnyel kapcsolatos ajánlat kerül fel a piactérre, automatikusan jelzi a rendszer az előfizetőnek. Előnye, hogy beállítható, hogy mit keres, mennyit és helyileg hol, így valóban csak a releváns ajánlatokról kapnak értesítést az előfizetők. Ideális akkor is az ajánlatfigyelő, ha csak árinformációkra van szükség, napi szinten frissülő ajánlatfigyelővel folyamatosan képet kaphat mindenki a piac alakulásáról.

Látható, hogy számos előnnyel jár egy előfizetés a Magro.hu piactéren.

Évindító DUPLÁZÓ akciónk keretében pedig most duplán jól jár, ha előfizet valamelyik csomagunkra!

Aki 2020. február 10-ig előfizet BÁRMELY csomagra a piactéren, az előfizetésének hossza az eredeti duplájára módosul, így ha például egy éves Prémium Előfizetést választ, akkor az akció keretében 2 évig tudja kihasználni a fent leírt előnyöket a piactéren – természetesen az előfizetés ára nem változik!

Bővebb információt az előfizetésekkel kapcsolatban a következő linken kaphat, ahol ki is tudja választani az Ön számára legszimpatikusabbat: https://www.magro.hu/azenmagrom/elofizetes/

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről, támogatásokról, rendeletekről!