Extra minőségű takarmány, skandináv technológiával

A finnországi Oy ELHO Ab gépeit, 1967-es alapítása óta a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a kiemelkedő anyag- és gyártásminőség, ezekből eredően a nagyfokú megbízhatóság jellemzi. Gépeit a skandináv piacok hagyományosan magas műszaki és takarmány-higiéniai elvárásainak megfelelően fejleszti és gyártja. Az ELHO gépeinek és gépkombinációinak használatával jelentősen növelhető a betakarítás hatékonysága és kiszámíthatósága, a takarmány minőségének növelése és a költségek csökkentése mellett.

Az Agrowolf Kft. 2012 óta hivatalos magyarországi képviselője az ELHO-nak, a gépek értékesítését viszonteladói partnerei segítségével végzi. Az ELHO nagy teljesítményű gépei kiváló választási lehetőséget nyújtanak azoknak a gazdálkodóknak, akik a legmagasabb betakarítási hatékonyságra és extra minőségű takarmányra törekednek.

TÁRCSÁS KASZÁK

Kiemelkedő hatékonyság, tiszta termény, egyszerű kezelhetőséggel

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO széles választékban kínálja hátsó függesztésű, front-függesztésű, vontatott kaszáit és kaszakombinációit( 2,4 – 10,5 m munkaszélességekkel).

Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége nagy betakarítási teljesítményt, egyszerű kezelést és problémamentes működést biztosít.

Minden kasza az ELHO díjnyertes hidro-pneumatikus tehermentesítőjével – HydroBalance – szerelt. Ez a rendszer, könnyed és pontos talajkövetést biztosít a vágórészeknek, gyorsan reagál a talaj egyenetlenségeire, egyszerűen állítható különböző területi viszonyokhoz. A minimális talajterhelés eredménye a lehető legtisztább termény, üzemanyag-megtakarítás mellett.

A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival.

Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze, minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást, hosszú élettartamot eredményez.

A gyártó, több kaszájához is kínálja csigás rendösszesítőjét (SideFlow), ami nagy mennyiségű anyag kíméletes és veszteségmentes továbbítását biztosítja. Külön figyelmet érdemelnek az ELHO SideFlow-val szerelt dupla és tripla kombinációi. Ezek a nagy hatékonyságú gépek különösen szenázs készítésénél jelentenek komoly technológiai előnyt a hagyományos rendszerekhez képest. A SideFlow egység fedeleinek nyitásával a gép terített rend létrehozására is alkalmas.

A SideFlow csigás rendrehordó gyors és hatékony betakarítást biztosít

Kattintson a képre részletes információkért!

RENDKÉPZŐK

Extra minőségű, szennyeződésmentes takarmány, nagy területteljesítmény mellett

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO több évtizede fejleszti és gyártja hidraulikus meghajtású, forgókosaras rendszerű rendképzőit, amelyek az egyik legjobb megoldást nyújtják az extra minőségű takarmány biztosításához.

A hidromotorral forgatott kosarak nem húzzák a terményt a talajon hanem folyamatos feldobó mozgatással terelik a középvonal felé. Ennek a megoldásnak köszönhetően a termény mentes marad a szennyező anyagoktól (kő, föld, trágya) amelyek a minőségét ronthatnák.

A kosarak forgatási sebessége fokozatmentesen állítható, így minden fajtájú és állagú termény rendkívül kíméletes kezelésére alkalmasak.

A gépek jól formázott, jól szellőző rendet képeznek melyben a baktérium fertőzés előfordulása töredékére csökken.

A VT600, frontfüggesztésre vagy homlokrakodóra csatlakoztatva, bálázógéppel együtt, rendkívül gyors, tiszta, és a kevesebb művelet miatt, gazdaságos betakarítást biztosít.

A gépek meghajtási igénye mindössze 25-35 liter olaj/perc, ezért kisebb teljesítményű traktorokkal is megbízhatóan használható. A VT750 és VT950 gépek munkaszélessége akár menet közben is fokozatmentesen állítható a termény mennyiségének vagy a rend szélességének függvényében. A rendkívül egyszerű konstrukció, egyszerű kezelést, minimális szerviz igényt és megbízható működést biztosít.

BÁLAAPRÍTÓ-KIOSZTÓK

Pontos adagolás, egyenletes aprítékméret, megbízható működtetés

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit. Gépei alkalmasak kör és szögletes takarmánybálák aprítására és kiosztására etetéshez, valamint szalmabálák alomként kiszórására.

Az RC 1500/1800 függesztett gépek, rendkívül szilárd és erős kialakításukkal, kiválóan alkalmasak kemény – akár fagyott – bálák folyamatos aprítására, 20 – 50 mm aprítékmérettel.

A gép jobb és bal oldalán elhelyezett kifúvókkal az almozás és etetés egyaránt végezhető, opciósan hidraulikusan fordítható kifúvótoronnyal szerelhető.

A hidraulikus beemelőkarok segítségével a gép kezelője egyedül is végezheti a bálák betöltését.

Jól használhatók etetőkocsikba töltendő takarmánykeverék előaprításához is. Az ELHO gépeiről további részletes információkat találhat honlapunkon és az alábbi elérhetőségeken:

www.elho.hu

IMPORTŐR
AGROWOLF Kft.
H-5000, Szolnok, Thököly út 90.
Tel.: 56/420-564
Wolf Miklós
20/333-3444
agrowolf@externet.hu

(x)

Share Button