Anyának lenni a legnehezebb állás

Sokan nem is gondolnak bele, sokszor milyen emberpróbáló feladat anyának lenni. Egy bostoni ügynökség ennek bemutatására készített egy nagyon ötletes kampányt, ami szerintünk zseniálisan sikerült. Cikkünkben Önök is megismerhetik a történetet, és videót is láthatnak róla!

Meghirdettek egy operációs igazgatói pozícióról szóló álláshirdetést, amit több millióan láttak, mégis összesen 24 ember jelentkezett rá a kemény követelmények miatt, de az állásinterjú alatt ők is meggondolták magukat. Hogy miért?

Az állást betöltő:

  • nem aludhat,
  • állandóan készenlétben kell állni, az ünnepnapokon is,
  • fizetés pedig nincs….

Az álláshoz még szükség van a rugalmasságon kívül némi orvosi, pénzügyi és gasztronómiai képzettséghez. Amikor a fejvadász részletezte az interjú során ezeket a követelményeket, a jelentkezők embertelennek és könyörtelennek vélték, amit kérnek tőlük. Az angol nyelvű videóinterjút itt tudják megnézni:

[embedplusvideo height=”310″ width=”550″ editlink=”http://bit.ly/1ih3808″ standard=”http://www.youtube.com/v/HB3xM93rXbY?fs=1″ vars=”ytid=HB3xM93rXbY&width=550&height=310&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8953″ /]

Az interjú végén elárulják, hogy mindez nem egy valós állásinterjú volt, csupán az anyák mindennapos feladataira kívánták felhívni a figyelmet.

Mi ezzel a gondolattal kívánunk boldog Anyák Napját minden gazdaaszonnynak!

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Két intézkedés enyhítheti a hazai dísznövénypiac s... Bár az anyák napja miatt a hosszú hétvégére feloldották a virágboltok nyitva tartására vonatkozó korlátozásokat, összesen mintegy 174 milliárd forint...