A tavaszi munkákhoz a tárcsás fűnyírót, a tartálykocsit és a szervestrágyaszóró pótkocsit is a Lakkos Kft.-nél keresse

A Bobruisk Agromach Holding Management Company 1974 óta van jelen a mezőgazdasági gépek piacán. Azóta a vállalkozás óriási tapasztalatokat szerzett a mezőgazdasági ágazat számára gyártott berendezések gyártásában és értékesítésében, ami lehetővé tette, hogy viszonylag alacsony költséggel kiváló minőségű termékeket állítsanak elő.

A Bobruisk Agromach gyár által előállított mezőgazdasági gépek értékesítése széles kereskedői hálózaton keresztül zajlik.

Ma már a világ több mint 50 országában vannak jelen, ahol sikeresen segítik az európai, ázsiai, afrikai, észak-, közép- és dél-amerikai gazdálkodókat.

Hazánkban a LAKKOS Kft. forgalmazza a gyár által előállított mezőgazdasági gépeket. Az alábbiakban az általuk gyártott tárcsás fűnyírót, tartálykocsikat és szervestrágyaszóró pótkocsit mutatunk be.

KDN-210 tárcsás fűkasza

A fűnyíró alkalmas természetes és vetett takarmánynövények, ideértve a magas és alacsony szárú fűféléket és lucerna kaszálására. A fűnyírógépet a hegyvidéki területek kivételével minden területen alkalmazzák, egyenletes, kőmentes réteken (szénaföldeken), amelyek növényzete minimum 30 mm magas.

Leírás:

 • függesztett kivitel
 • ékszíjhajtás 6 darab szíjjal
 • fogaskerekes tárcsahajtás
 • önszabályzó rugós rezgésbiztosítás
 • hidraulikus kiemelés
 • tárcsák száma 4 darab
 • vágó kések száma 2 darab/tárcsa
 • tényleges munkaszélesség: 2,1 méter
 • hossza: 1,5 méter
 • szélessége: 3,9 méter
 • magassága: 1,6 méter
 • súlya: 530 kg
 • munkasebessége: 6-12 km/h
 • vágási magassága: 40-100 mm
 • hatékonyság: 0,95-2,85 t/h
 • kardán
 • védőponyva kerettel

MJT-3 tartálykocsi (3,2 m3)

Alkalmas folyékony, szerves trágyák szippantására, szállítására, keverésére és folyamatos felszíni kijuttatásra. Megfelelő továbbá gépmosásra, tűzoltásra, útfelületmosásra és öntözésre.

A tartály belső felülete korróziógátló epoxi bevonattal rendelkezik. A tartályban van egy válaszfal, amely merevséget ad és hullámtörőként is szolgál. A folyékony szerves trágyák gépbe töltését vákuumrendszer végzi. A kijuttatást Pagani-szivattyú segítségével történik.

Teherbírása: 3 tonna
Öntöltési idő: 6 perc
Terítési szélessége: 6-12 méter
Folyadék felvételi mélysége: 2 méter
Tartálykapacitása: 3,2 m3
Szükséges LE: 30-80
Teljes hossza: 3,84 méter
Szélessége: 2 méter
Súlya: 0,95 tonna
Hatékonyság T/H: 6

MJT-F-6 tartálykocsi

Az MJT-F-6 tartálykocsit folyékony szerves trágyák önrakodására, szállítására, keverésére, kijuttatására és folyamatos felület elosztására, valamint víz szállítására, gépkocsik mosására, tűzoltásra, utak mosására tervezték. A gépbe töltését vákuumrendszer, a kijuttatást centrifugális szivattyú végzi, amely szállítás közben is összekeveri a híg szerves trágyát.

Kapacitása: 6 m3
A belső fal antikorróziós réteggel ellátva.
Fenékanyag vastagsága: 6 mm
Oldal- és tetőelem vastagsága: 5 mm

A kijuttató szivattyú 6-12 méterre képes szórni. A szívó-töltő szivattyú 8-11 perc/tartály kapacitással dolgozik/az anyag sűrűségétől függően.

MTU-15 szerves trágyaszóró

Az MTU-15 gépet szilárd szerves trágyák szállítására és folyamatos felszíni kijuttatására tervezték, valamint a szórótest eltávolításakor egyéb mezőgazdasági áruk szállítására is. A gép két változatban készülhet:

1. MTU-15 – gép szilárd szerves műtrágyák adagolására kombinált szóróval (két vízszintes őrlődob és két rotor).

2. MTU-15-1 – gép szilárd szerves trágyák kijuttatására két függőleges dobos szóróval.

Apróra vágott fű és más, alacsony térfogatú áruk szállításához opcionálisan hosszabbító táblák állnak rendelkezésre.

Hasznos tömeg: 15 tonna
Saját tömeg: 5,8 tonna
Kapacitás magasítókkal: 21 m3
Hossz: 8,5 méter
Szélesség: 2,55 méter
Magasság: 2,75méter
Kétkörös légfék
Tandem futómű, 24.0/50-22,5 gumi méret
2 darab függőleges szóró rotor
Hidraulikus hátfal emelés
Hidraulikus kaparólánc hajtás
Kardán meghajtás 1000 /perc
Szórási szélesség: 8-12 méter

Amennyiben további információra, árajánlatra lenne szüksége, keresse a Lakkos Kft.-t az alábbi elérhetőségeiken:

Kereskedelem, +36 30 958 58 75 és +36 30 645 84 61 – info@trakik.hu
Albertirsa – Logisztika, kereskedelem, alkatrész, +36-53-386-854 – iroda@trakik.hu
Kiskunhalas – Telephely +36-30-95-84-933

A Lakkos Kft. a török Hattat traktorok hivatalos importőre

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Permetezőt, ekét és traktort is talál a Lakkos Kft... Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően a Lakkos Kft. idén is sok újdonsággal vágott neki az AGROmash-AgrárgépShow kiállításnak. Igyekeztek a kertészet...
Készüljön a tavaszi munkákra a Lakkos Kft-vel! Még nem vette meg cambridge hengerét, kukorica vetőgépét vagy permetezőjét? Ne habozzon tovább, kérjen ajánlatot tőlünk! Örömmel ajánljuk figyelmébe ...
Egészséges, száraz és pormentes takarmány a kehess... A Lakkos Kft. örömmel mutatja be legújabb termékét, az olasz Repossi fésűs rendképzőt. Ez a termék kiváló megoldást jelenthet azon lótartók számára, a...
Keresse a megfelelő vetőgépet az őszi munkákra a L... Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-...
Keresse a megfelelő vetőgépet az őszi munkákra a L... Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-...
Keresse a megfelelő vetőgépet, erőgépet, ekét az ő... Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-...