A Kubota tudja, hogy a sikerhez többre van szükség egy erős traktornál

Magyarországon a Kubota elsősorban a professzionális mezőgazdasági és kompakt traktorairól, valamint az ipari és lakossági fűnyíróiról ismert. Azonban beszéljünk akár a nagy és erős M7003-as, a sokoldalú LX, vagy a vadonatúj KR robotfűnyíró szériáról, mindegyikben közös a minőség és a megbízhatóság. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az országban a Kubota egyedülálló módon 5 év gyártói garanciát vállal a motoros gépekre.

A Kubota-nál azonban azt is tudják, hogy a sikerhez többre van szükség egy erős traktornál. Ezért állították össze a japán kiválóság legjobbjait egy termékeket, teljesítményt és szolgáltatásokat magában foglaló, trendmeghatározó rendszerben: az a Kubota gazdálkodási megoldások – nagyteljesítményű gépekkel és intelligens funkciókkal felszerelt tartozékokkal. Hogy minden rendelkezésre álljon a termelékeny és sikeres munkához.

A Kubota szortimentjében ezért a hatékony mezőgazdasági munkához elengedhetetlen munkagépek széles választéka is megtalálható. Műtrágyaszórók, ekék, vetőgépek, fűkaszák, és még sok más is. Ezek a munkaeszközök is ugyanazzal az odafigyeléssel és precizitással készültek, mint a már jól ismert traktorok, így a minőség garantált.

A modern gazdálkodók számára az optimális műtrágyaszórás a pontos tápanyagmennyiség felhasználását és az átfedés elkerülését jelenti. A Kubota műtrágyaszórók garantálják a pontos kijuttatást, és sokéves gondtalan használatot biztosítanak. Emellett ISOBUS kompatibilisek, így könnyen kezelhetők az IsoMatch Tellus GO+ vagy PRO eszközökkel.

A Kubota tárcsás kaszák kialakítása biztosítja, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak minden szituációban. Válassza akár a hátul függesztett DM2032 fűkaszát, vagy a DM4032 frontkaszát, a megbízhatóságuknak és a tökéletes talajkövetésüknek köszönhetően arra koncentrálhat, ami igazán fontos: a munka elvégzésére a lehető legjobb eredménnyel. A modellek sokfélesége szinte bármilyen igényt képes lefedni. Egyedülálló masszív gerendellyel és tárcsánként 3 pengével rendelkeznek, ezen felül pedig alacsony a teljesítményigényük is. A hátul függesztett modellek Non-Stop BreakAway rendszerrel vannak felszerelve, amelyet úgy alkottak meg, hogy megvédje a gerendelyt az idegen tárgyaktól. Ha a kaszaegység akadályba ütközik a mezőn, akkor hátra és felfelé mozdul.

A Kubotának átfogó CompactLine és ProLine rendterítő-sorozata van, melyeket az olajfürdős hajtóműszekrény, az Optiset rugósvillás rögzítés, a Super-C fogak, az erős gerendely és a könnyű karbantartás tesz egyedivé. A magas minőségű rezgéscsillapítók biztosítják a kiváló talajkövetést és a rendterítő flotációját. Az azonos hosszúságú, szimmetrikus Super-C fogak hatékonyan veszik fel a terményt és alakítják anyagárammá, így az egyenlően terül el, miközben a nedves termény a száraz tetejére kerül.

A Kubota hajtott rendképzőknek olyan a kialakítása, hogy jól formált és tiszta rendeket készítsenek a precízió segítségével a rendképzés minden részén. A talajkövetési képesség fontos, hogy ne kerüljön föld a rendbe, különösen az egyenetlen talajfelszínen. Az új kormányzási geometria szűkebb fordulásokat tesz lehetővé a korábbi modelleknél, 90°-hoz közeli kormányszöggel. Ezen felül tandemtengelyes futóművel és modelltől függően hidraulikus magasságállítással vannak felszerelve.
A hasmagasság a forgóknál 500 mm fölött van. A Vario Modellekkel pedig egy nagy, vagy két kisebb rend kialakítása is lehetséges.

Minden precíziós vetési követelménynek megfelelő technológiát is kínál az összes vetési módszerhez a Kubota. A kukorica, répa, bab, napraforgó, stb. vetéséhez tökéletes megoldást nyújt a PP1450V precíziós szemenkénti vetőgép, mely 6 soros teleszkópos gerendellyel és 2,70-4,80 méteres munkaszélességgel rendelkezik, valamint ISOBUS rendszerrel van felszerelve. A GPS-szel, GEOCONTROL-lal és e-drive II-vel történő vetés egy jelentős lépés a precíziós gazdálkodás és költségmegtakarítás felé. Minden vetőelem automatikusan be- vagy kikapcsol, pont a megfelelő helyen, biztosítva ezzel, hogy ne legyenek átfedésben a sorok.

A Kubota gépek magyarországi forgalmazásával és szervizelésével a Két-KATA Kft. foglalkozik. A munkagépek készletről rendelhetők és ideális megoldást nyújtanak pályázatok megvalósítására is. A készlet erejéig. Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi területi képviselővel, vagy látogasson el a Két-KATA Kft. weboldalára!

+36(28)465-053
info@ketkata.hu

+36(30)860-7161
zoltan@ketkata.hu

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Távirányítós életnagyságú traktor, de felnőtteknek... A mezőgazdasági gépek világában egyre több innovatív megoldással lehet találkozni, amitől sok gazdálkodónak eláll a szava. Ilyen egy most bemutatott ú...
A Kubotával és a Fendt-tel a legelégedettebbek az ... Magyarország és Ausztria is először vett részt a CLIMMAR Traktorkereskedői Elégedettségi Index (DSI) kutatásában az idén. A felmérés, amelyet 2018 jún...
Robotok a fejőházban, első a Kubota, agrárdigitali... Több hírünket olvashatta az elmúlt időszakban a mezőgazdasági gépek témájában. Szó volt újdonságokról, fejlesztésekről, az év traktoráról, fejőrobotok...
Milliárdok a gépekre: ezek Európa legnagyobb forga... Optimisták a piaci várakozások a gépeladásokkal kapcsolatban 2019-re. Az agrárszektorban annak ellenére megvan a befektetési hajlandóság, hogy a 2018...
Nagy forgalmú gépgyártók, dróntörvény, nanocsempék... Több hírünket olvashatta júniusban a mezőgazdasági gépek és a technológia kategóriában. Szó volt a dróntörvény bevezetéséről, Európa legnagyobb forga...
Szépen teljesítettek a legnagyobb gyárak: 11 száza... Az elmúlt évben a világ 6 legnagyobb piacvezető traktor- és mezőgazdasági gépgyártója konszernszinten 14,2 százalékkal, a mezőgép forgalmát tekintve ...