75.000 csemete és 7000 dísznövény eladó!

Múlt héten írtunk a NAK és a Dísznövény Szövetség és Terméktanács között létrejött megállapodásról, mellyel a dísznövény ágazatnak, s az ezzel foglalkozó körülbelül 2500-3000 hektáron művelő több ezer családnak kívánnak támogatást nyújtani. Megduplázható lehetne az, a becslések szerint legalább 35-40 milliárd forintos éves árbevétel, ami a dísznövények termesztéséből jön létre.

A Magro.hu piactéren az elmúlt másfél évben 312 ezer mezőgazdasági szereplő és több mint 3 millió darab facsemete és dísznövény fordult meg. Legtöbbször fenyő (luc, ezüst, nordmann, erdei, jegenye) és csemete (akác, vérkörte, császárfa, kőris, lucfenyő, turkesztáni szil) ajánlatok kerültek feltöltésre az oldalra.

Gyökeres magnólia csemeték is kaphatóak a piactéren keresztül
Gyökeres magnólia csemeték is kaphatóak a piactéren keresztül

Jelenleg közel 75.000 darab facsemetét kínálnak eladásra (köztük gyümölcsfákat, díszcserjéket, erdészeti csemetéket, császárfa csemetéket, és tujákat), de például megvételre keresnek 750 darab akác csemetét is. Emellett pedig több mint 7000 dísznövény számára keresnek vevőt; leanderek, kaktuszok, fenyők, citromfák és pálmák.

Nézzen körül a Magro-n, nézze meg, mások hogyan csinálják! Adjon-vegyen a legjobb áron!

Ha például más mennyiséget, vagy teljesen más terméket szeretne eladni, vagy venni, töltse fel a saját ajánlatát úgy, ahogy az Önnek jobban megfelel.

Ha még nem regisztrált, tegye meg ingyen, ide kattintva.

Share Button