spin

Agrár Akadémia webkonferencia

 

Kombájnok, traktorok, tárolók az őszi munkákban.

Időpont: 2016.szeptember 15., 10.00-12.00 óráig

Regisztráció

HELYSZÍN

Az Ön irodája vagy otthona, hiszen a részvételhez mindössze internetre és számítógépre van szüksége. Az élő előadásokat rögzítjük is, így utólag azok is megnézhetik, akiknek nem volt megfelelő a webkonferencia időpontja.

PROGRAM

Tudjon meg mindent arról, hogyan állítsa be úgy gépét, hogy havonta 140 ezer Ft-ot takarítson meg, valamint a veszteségmentes terénytárolás különböző módjairól.

ELŐADÓK

Szakértő előadóink szakmai titkokat, gyakorlati tudnivalókat mutatnak be a mezőgazdasági gépek optimalizálásáról, valamint ismertetik a termények kezelését, tárolási lehetőségeit, és problémáit.

KÉRDEZZ-FELELEK

Az előadások után kérdéseket tehet fel a szakértő előadóinknak, akik segítenek eligazodni a hallott információkkal kapcsolatban. Minden felmerülő kérdést megválaszolunk, és a konferencia után összefoglaljuk írásban is a kérdéseket-válaszokat.

Miről is szól a webkonferencia? 2016. szeptember 15-én, délelőtt 10.00-től 2 órában csupán az internet segítségével, a számítógépe előtt ülve kaphat első kézből információkat a következő témakörökben:

Hogyan állítsa be gépeit az őszi munkálatokhoz úgy, hogy azok teljesítménye nőjön üzemanyag-megtakarítással.

  • Teendők és felkészülés az őszi termények betakarítására
  • Kombájn adapterek (napraforgó, szója, kukorica) működési elve, beállítási lehetőségei, követelmények az adapterekkel szemben, kiegészítő egységek, karbantartás.
  • Kombájnok cséplő és tisztító rendszerei, beállítási lehetőségek, követelmények a szemtisztaságra és veszteségre (fejlesztési irányok, áteresztő képesség).
  • Motor finomhangolás, optimalizálás a nagyobb termelékenységért, kedvezőbb fogyasztásért.
   • Talajmunkák és szállítás során felmerülő teljesítménybeli problémák.
   • Traktorok szériák felépítése – mi van a lemez alatt? Tévhitek az „azonos” traktorokról, és az optimalizálásról, erőátviteli részegységek.
   • Miben segít + 10-15 LE? Új, nagyobb traktor vagy a régi is jó? Tuningbox működése, hatása a gépre.Teljesítménymérési jegyzőkönyvek.
   • Szoftveres optimalizálás MTZ-től a mai legmodernebb gépekig.
   • Előadók: Tóth Richárd (ügyvezető, Agrooptima Szerviz Kft.)

    Simon Péter (kereskedelmi vezető, Agrooptima Szerviz Kft.)

    Hogyan tárolja és kezelje terményét, tárolási veszteség nélkül.

   A magyar mezőgazdaság megfelelő kapacitással rendelkezik a szemes termények tárolására. A tárolók egy részének műszaki színvonala és az ott alkalmazott tárolástechnológiák azonban nem megfelelőek. Ez az optimálisnál magasabb tárolási költségeket és/vagy tárolási veszteséget okoz. Ez egy olyan terület tehát, ahol költséget is lehet csökkenteni és árbevételt is lehet növelni, ha megfelelő tudással rendelkezünk a témában. Ezt a tudást adjuk át előadásunkon, amelyen szó lesz a legmodernebb állagmegóvó technológiákról, a biztonságos terménytárolás feltételeiről, a tároló berendezések fajtáiról és kezelésükről. De az állattartó épületek területén is van min javítani. Kitérünk ezen épületek legfontosabb jellemzőire, amelyek megvalósításával a termelékenység jelentősen nőhet.

   Előadó: Kotormán István (műszaki és fejlesztési vezető, Swedsteel-Metecno Kft.)

   Moderátor: Bóné Tímea (ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér)

   Előadók

   Az előadások után közvetlenül kérdéseket tehet fel a szakértő előadóinknak, akik élőben válaszolnak Önnek!

   Tóth Richárd

   Ügyvezető, Agrooptima Kft.

   20 év járműmérnöki és elektronikai tapasztalattal rendelkező gyakorlati szakember, fejlesztő. Szakterülete a mezőgazdasági gépek hatékonyságának és teljesítményének növelése. Előadásában olyan szakmai titkokat és a gyártók által is használt fogásokat mutat be, amelyek ismeretében a gazdálkodó biztonsággal és magabiztosan választhat módszert és céget a saját gépparkja tökéletesítéséhez.

   Simon Péter

   Kereskedelmi vezető, Agrooptima Szerviz Kft

   12 év mezőgazdasági gép alkatrész és szerviz területen eltöltött idővel rendelkező szakember. Szakterülete a mezőgazdasági gépek erőátvitelének felépítése. Előadásában "alkatrészeire" szedi a traktorokat és kombájnokat, ismerteti a fejlesztési irányokat, beállítási lehetőségeket.

   Kotormán István

   Műszaki és fejlesztési vezető, Swedsteel-Metecno Kft.

   Okleveles építőmérnök, tartószerkezeti tervező, a könnyűszerkezetes acél termékek és épületrendszerek területén 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. A gyártással és teljeskörű szolgáltatással foglalkozó Swedsteel-Metecno cég képviseletében a tárgyi mezőgazdasági funkciójú tároló épületekhez kapcsolódó lehetőségeket, speciális megoldásokat mutat be az előadás.

   Mit mondtak a résztvevők az előző webkonferenciákon?

    

   JELENTKEZÉS

   A webkonferencián való részvétel Ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

   Miért érdemes részt venni az élő videó-konferencián?

    
   • A hallottak alapján tisztában lesz az őszi munkálatokhoz kapcsolódó fontos technikai tudnivalókkal, praktikákkal, hogy költségei csökkenése mellett növelni tudja termelékenységét.
   • Kérdéseket tehet fel, amelyekre a szakértők élőben válaszolnak Önnek.
   • Az előadás anyagait, valamint a felvételt a webkonferencia utána e-mailben megküldjük, így utólag is visszanézheti az előadásokat.
   • Agrooptima Kft. ajándékai:
    • A gépek beállításának kipróbálására mindenki, aki részt is vesz a konferencián, nem csak regisztrál, ajándékba kap egy 100.000 Ft+áfa értékű kedvezményt a cég szolgáltatásának listaárából.
    • Kisorsolunk továbbá a résztvevők között egy 50%-os kupont kombájn optimalizálásra, amelyet a szerencsés nyertes a fenti kedvezménnyel összevonva használhat fel.
   • A Swedsteel-Metechno ajándékai:
    • Mindenki, aki regisztrál a rendezvényre, és gondolkodik csarnok építésében/felújításában, helyszíni műszaki segítséget, támogatást, pályázatához ajánlat-összeállítási segítséget, valamint látványterv készítést kap.
    • Minden résztvevő kap 1 db baseball sapkát.
    • Egy résztvevő számára pedig kisorsolunk egy Huawei Tablet 7"-et.

   Ne maradjon le az Agrár Akadémiáról, vásárolja meg a jegyét most! Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 14., szerda éjfél

   Ingyenes2016. szeptember 15.
   Biztosítsa helyét!
   2016. szeptember 15. 10:00 - 12:00

   Az Agrár Akadémia webkonferencia online esemény lesz, amihez számítógépre és internet elérésre lesz szüksége. Minden további információt és hozzáférést a megrendelés után, az esemény előtt emailben fog megkapni. Természetesen, mindenben segítünk, ha szüksége van rá.

   Az esemény szervezője a Magro.hu a mezőgazdaság piactere, az online kereskedelem és innovatív agrár megoldások elkötelezett híve.

   Médiapartnerünk   Mi az a webkonferencia?

   A webkonferencia online összejövetelt jelent, amikor az internet segítségével különböző helyszíneken lévő emberek egy közös előadáson vesznek részt, aktívan hozzászólhatnak, kérdezhetnek egy program segítségével. Ilyenkor az előadó és a hallgatók kapnak egy linket, és egy jelszót, amivel bejelentkezhetnek a webkonferencia időpontjában. Az előadó feltölti az előadásanyagot, és egy webkamera előtt beszél, így az érdeklődők végig látják és hallják, chaten hozzászólhatnak. Az elhangzott előadás ppt anyagát és a kérdéseket-válaszokat a részvevők utólag megkapják, tehát jegyzetelni sem szükséges az előadások alatt.


   Miért webkonferencia?


   • Nem kell elutazni, otthonról, irodájából vehet részt a képzésen, csak internetkapcsolatra van szüksége.
   • Nemcsak látja, hallja az előadót, hanem kérdezhet, sőt a többiek kérdéseit is látja.
   • A leglényegesebb információkat kapja meg az adott témából, ráadásul első kézből.
   • Sokkal kedvezőbb az ára, mint a hagyományos, tantermi képzéseknek.   Jelentkezési feltételek
   A webkonferencia előzetes jelentkezéshez  kötött.

   Fontos!

   1. Amennyiben a webkonferencián való részvétel a jelentkezőnél tapasztalható technikai probléma miatt hiúsul meg, úgy a webkonferencia szervezője, a Magro.hu nem vállal felelősséget. Ezért kérjük, hogy a webkonferencia indulása előtt legalább fél órával kapcsolja be számítógépét/laptopját, hogy mindent le tudjon ellenőrizni.

   2. A webkonferenciával kapcsolatos kommunikáció (emlékeztető, technikai tudnivalók, fizetési információk, számla, belépési kód) elektronikus úton, e-mailben történik. Hogy ne maradjon le semmi fontosról, kérjük, hogy levelezőjében figyelje Levélszemét/Spam és Promóciók mappáit is!


   Csoportos regisztrációs igényüket, egyéni kedvezmények igénybe vétele miatt kérjük, e-mailben jelezzék:

   Adatvédelmi nyilatkozat

   A MagroPontHu Kft., a konferencia szervezője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel, tájékoztatás, reklám, információnyújtás céljából írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

   Kapcsolat
   MagroPontHu Kft.
   1136 Budapest,
   Pannónia utca 43. II/1.
   Tel: 06-20-291-65-81
   E-mail:


   @ 2016 Magro.hu
   A szervező a programváltozás jogát fenntartja magának.