Az alábbi lehetőségekkel élhet a Magro.hu piactéren, avagy mi micsoda a Magron!

 

Ezt szeretném eladni/megvenni - Ajánlatfeltöltés

???A piactérre korlátlan számban, ingyenesen tölthet fel eladási (ha van eladó terménye, állata, egyéb mezőgazdasági terméke) és vételi (ha venni szeretne) ajánlatot is. Ehhez csupán be kell jelentkeznie, vagy regisztrálnia az oldalra, ami nem csak egyszerű, és gyors, de szintén díjmentes.
Ha el szeretne adni, itt tudja megtenni, ha vásárolni szeretne, kattintson ide!

 

Az Ön ajánlatainak megfelelő ellenajánlatok - Párosítás

???Amennyiben feltölt akár eladási, akár vételi szándékról szóló ajánlatot, a Magro.hu rendszere automatikusan hozzápárosítja a megfelelő ellenajánlatot. Tehát ha például kukoricát szeretne eladni, akkor értesítést kap a kukorica vásárlási igényekről, ha pedig naposcsibét szeretne venni, akkor az eladásra kínált naposcsibe ajánlatokról kap értesítést.
Ha ki szeretné próbálni ezt a funkciót, töltsön fel eladási vagy vételi ajánlatot a piactérre!

 

Mit szeretne vásárolni/eladni? - Ajánlatfigyelő

???Ha nem szeretne konkrét eladási vagy vételi ajánlatot feltölteni minden egyes terményére, vagy állatára vonatkozóan a piactérre, vagy csupán rendszeres árinformációra van szüksége, használhatja az ajánlatfigyelőt is. Itt beállíthat egy tól-ig intervallumot az árra, mennyiségre vonatkozóan, de beállíthatja azt is, hogy milyen település, hány kilométeres körzetében keres megvételre például búzát, vagy adná el malacát. Előfizetési csomag nélkül egy, Alap csomag esetén öt, Prémium és Prémium+ csomag esetén korlátlan számú ajánlatfigyelőt állíthat be; ha több termékre szeretne beállítani ajánlatfigyelést, nézzen körül az előfizetési csomagok között!
Ha szeretné beállítani ajánlatfigyelőjét, bejelentkezést követően itt tudja megtenni!

 

Bizalmi index – Értékelések (csak előfizetőknek)

???A kereskedés és üzletkötés egyik elengedhetetlen feltétele a megbízhatóság ténye. A piactéren értékelheti üzleti partnereit már a kapcsolatfelvétel alapján, mellyel a piacteret használókat segíti, de Ön is tájékozódhat előzetesen leendő partneréről, hogy eddig milyen értékeléseket kapott másoktól. Minél magasabb egy-egy piaci szereplő bizalmi indexe, annál megbízhatóbbnak ítélték mások.
A piaci szereplők bizalmi indexéről itt tájékozódhat!

 

Mutatkozzon be! - Adatok megadása

???A kereskedés és üzletkötés másik feltétele, hogy minél többet tudjak meg az eladóról vagy vevőről. A Magro.hu-n négy státusz közül választhat: Magánszemély, Őstermelő, Egyéni vállalkozó, Cég. A státusz kiválasztását követően megadhatja, hogy a mezőgazdaság mely területével foglalkozik, mi érdekli, vagy éppen milyen filozófiát vall, de cég esetében logót és honlapcímet is feltölthet, a lényeg, hogy az adatlapja alapján leendő üzleti partnerei jobban megismerhessék. Emellett előfizetési csomag választása esetén itt tudja megadni számlázási adatait is.
A státuszát, és részletesebb adatait itt adhatja meg!

 

Vegye fel a kapcsolatot az ajánlattevővel! - Előfizetés

???A Magro.hu-n a regisztráció és az ajánlatok feltöltése korlátlan számban ingyenes! Ahhoz viszont, hogy Ön is fel tudja venni a kapcsolatot a másik féllel, tehát láthassa a nevét, telefonszámát, üzenetet küldhessen az oldalon keresztül, előfizetési csomagot tud választani. Emellett a csomaggal rendelkezők például több ajánlatfigyelőt állíthatnak be, elsőbbséget élveznek az általuk feltöltött ajánlatok az adott napon belül, előrébb sorolódnak, mint azoké, akik nem rendelkeznek előfizetéssel. De az adott csomagtól függően láthatja az ajánlatának látogatottsági adatait is, vagy fizetési garanciát kérhet az üzlet lebonyolítása során, a fizetéshez.
Előfizetési csomagjainkról itt tájékozódhat bővebben!

 

Heti rendszerességű mezőgazdasági információk - Hírlevél

???Az ingyenes regisztrációval Ön jogosulttá válik hetente egy, maximum két alkalommal a hírlevelünkre, melyben piaci árinformációkról, trendekről, pályázati és támogatási lehetőségekről, agrárhírekről, és egyéb nagyszerű mezőgazdasági lehetőségekről adunk hírt. Természetesen, bármikor leiratkozhat a hírlevelünkről – bármely hírlevelünk alján található linkre kattintva -, ha úgy gondolja, hogy nem kívánja a továbbiakban kapni.
Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre, és nyerjen vetőmag csomagot!>> 

 

Magro Gabonaindex - MGX

???A napi átlagos felvásárlási árakat búzára és kukoricára és a Magro Gabonaindexet, vagy röviden, csak MGX-et foglalja magában. Az MGX a magyarországi gabonapiac (árpa, kukorica, búza, tritikálé, rozs, zab, cirok, köles, rizs) állapotát jeleníti meg egyetlen, naponta frissülő mutatóban, így kiválóan alkalmas a hazai gabonapiac árváltozásainak és a trendek nyomon követésére.
Ha kíváncsi a részletekre, és hogy hogyan is néz ki az MGX, akkor itt tudja megnézni.

 

Gazdáknak, a jó kereskedéshez – Agrárhírek

???Agrárhírek oldalunk 2013. júniusában indult, azóta szerves részévé vált a Magro.hu piactérnek. Az oldalon számtalan háttérinformációhoz juthat üzleti döntéseihez, olvashat a piaci trendekről, pályázati lehetőségekről, fontos agrárhírekről, ötletekről a sikeres üzletkötéshez és marketingmunkához, valamint szakértői véleményekről, elemzésekről elsőkézből.
Agrárhírek oldalunkat itt érheti el.

 

Kereskedés kompromisszumok nélkül - Magro Fizetési Garancia

???A Magro.hu piactéren egyedülálló fizetés garanciát nyújtunk az adás-vétel során azok számára, akik nagy értékű tranzakciót bonyolítanak le, és 100% garanciával szeretnének élni a másik fél fizetési hajlandóságát tekintve ill. vevőként biztosra akarnak menni, hogy megfelelő minőségű árut kapnak. Az adás-vétel egy országosan elismert ügyvédi iroda közreműködésével valósul meg, és nem csak teljesen biztonságos, hanem kényelmes is: ügyvédeink házhoz mennek az ügylet lebonyolítása miatt.
Bővebb információért kattintson ide

 • Üdvözöljük Önt a Magro.hu-n,

  az online mezőgazdasági piactéren!

  • Eddig 1 millió 540 ezer látogató
  • Több ezer potenciális üzleti partner
  • Sok millió tonna terményfeltöltés
  • Aktuális gabonaárak és trendek
  • Ingyenes regisztráció
  Megnézem >>
 • Ő is a Magro.hu-t ajánlja:

  Karpinskiné Katalin

  „Sehol sem találtunk ár-érték arányban
  megfelelő dióbeszállítót.
  Majd a Magro.hu piactéren kapcsolatba
  kerültünk egy partnerrel, aki azóta is
  folyamatosan szállít nekünk.”

 • Magro Gabonaindex (MGX)

  egyedülálló gabona árinformációs rendszer a Magro-n!

  • a hazai gabonapiac egyetlen mutatóban
  • a kukorica és a búza árának alakulása
  • naponta frissülő adatok!
  • követi a trendeket
  • irányt mutat a kereskedéshez!
  Megnézem >>
 • Miért jó a Magro.hu-n kereskedni?

  • Egyszerű, gyors, kényelmes
  • Korlátlan ingyenes ajánlatfeltöltés
  • Ingyenes regisztráció
  • Partnerértékelési rendszer
  • Ajánlatok automatikus párosítása

  Nézzen körül a Magro-n,
  majd találjon új üzleti partnereket!

  Megnézem >>
 • Ő is a Magro.hu-t ajánlja:

  Pleskó Pál István, kistermelő

  "Picit magasabb áron
  tudtam eladni, így az
  előfizetésem visszajött.
  600 mázsa búzánál
  500 Ft-ot nyertem mázsánként.
  Ráadásul kitűnő kapcsolattartók
  is a munkatársak a Magronál."

 • Ő is a Magro.hu-t ajánlja:

  Csirke András, Csirke Pláza Kft.

  "Önökkel tanultam meg netezni."

 • cserébe valódi árinformációkat kap
 • korlátlan számú és ingyenes ajánlatot tölthet fel
 • terményét keresni fogják oldalunkon
 • és havonta 130.000-en láthatják
 • heti szakmai hírlevelet kap
 • és nem kell külön kiemelési díjakat fizetnie
 • több száz új üzleti partnere lehet
 • ajánlatai 90 napig elől szerepelnek
 • hirdetését a főoldalon is kiemeljük
 • azonnal lecsaphat a jó ajánlatokra

MGX hírek

Folytatódott az árcsökkenés a gabonapiacokon

Jó állapotban vannak a vetések világszerte vagy nagy területen tervezik a vetést és nagy termésre van kilátás – erről szóltak a gabonapiaccal kapcsolatos hírek az elmúlt hetekben. Ennek pedig meg is lett az eredménye a csökkenő árak képében. A nagy árutőzsdéken mind megfigyelhető ez a folyamat. Itthon még emelkedtek a prompt árak.

A gabonapiacon senki nem tud semmit

Nagy a bizonytalanság a gabonapiacon a folytatást illetően, azaz hogy mi várható a második negyedévben. Erre az árak hol stagnálással, hol egy szűk sávon belüli cikázással reagálnak a különböző árutőzsdéken. Egyedül a tengerentúlon indult el felfelé egyértelműen a búza ára, de hogy mennyi erő van ebben az emelkedésben, az egyáltalán nem egyértelmű.