Indítson alkut a termékre, vagy üsse le az ajánlatot! Leütés után értékelje a partnert Az én magrom/Értékelések menüpontban.

virágpor (Eladó)

Ajánlatszám: 000537
Ajánlat típusa:
Eladó
Minőségi kategória:
Nincs megadva
Ajánlat kezdete:
2012.09.14.
Ajánlat lejárta:
2012.11.30
Kívánt fizetési mód:
szállítás előtti kifizetés

Leütés Magro Fizetési Garanciával:
A Magro egyedülálló, 100 %-os fizetési garanciát nyújt ügyfeleinek terményeik értékesítéséhez, azaz mind a vevő - hogy pénzéért cserébe megkapja az árut -, mind az eladó - hogy az eladott áru ellenértékét megkapja - érdeke biztosított. A szolgáltatást Prémium+ előfizetéssel tudja igénybe venni.

Az ajánlat minden adata előfizetőink számára elérhető.

Nézze meg, hogyan kereskedhet Ön is a Magro-n!

Kössön jó üzleteket a piactéren, napi fél kávé áráért már több ezer új partnert megismerhet.

Nettó ár:
4 500 Ft/kg
Bruttó ár (27% ÁFA-val):
5 715 Ft/kg
Eladandó mennyiség:
kg
Minimálisan vásárolható:
0 kg
Szállítást vállalom:
igen, nincs benne az árban
Rakodást vállalom:
igen

Termék helye:
Megye:
Somogy
Település:
---
Az Ön saját adókategóriája:

Termék leírása:

SZÁRÍTOTT HÁRS VIRÁGPOR ELADÓ! Allergia ellen˘A méhek nem ugyanazokat a pollen szemeket gyűjtik be, amelyekre az ember alllergiás szokott lenni, hanem pont az ellenkező hatást kifejtőket. A méhek azokat a virágpor szemcséket gyűjtik be, amelyek képesek az allergiát okozó pollenekkel szemben szervezetünket ellenállóvá tenni.Vegye azonban figyelembe, hogy sokfajta virágpor allergia létezik, ebből kifolyólag a pollen allergiás betegségektől szenvedők, a nyers virágpor fogyasztása előtt, végezzenek tesztet, azaz fogyasszanak el 1-2 szemcsét és várjanak néhány percet.A hisztamin mennyiségének növekedése a szervezetben, áll az allergiás jelenségek többsége mögött. Egyes kutatók megállapították, hogy a virágporban lévő bizonyos fehérjék hisztamin blokkolóként hatnak. Léteznek esetek, amelyek során a virágpor fogyasztása, teljesen megszüntette a pollen allergiát.Allergia esetén ezt ajánljuk: Hárs Álmatlanság ellenAz álmatlanság oka legtöbbször a kiegyensúlyozatlanság, ami az esetek 90%-ában tápanyag kiegyensúlyoztatlanságot is jelent. Azaz nem táplálkozunk megfelelően, hiányoznak a szervezetünkből bizonyos anyagok. A virágpor, több mint 100 fajta összetevőjével képes pótolni a szervezetben a hiányzó anyagokat.Álmatlanság esetén ezt ajánljuk: HársAsztma és tüdő problémák eseténLéguti bajoknál segítségünkre jöhet a virágpor kiegészítő táplálékként. Számos tüdő és légzőszervi betegség mögött allergia áll. A virágporban olyan fehérjék vannak, melyek egyes kutatók szerint képesek a hisztamin termelődését leállítani.Súlyos asztma esetén a virágpor fogyasztását kis adagokkal kezdjük meg, illetve egyeztessünk orvosunkkal is.Asztma és tüdő bajok esetén ezt ajánljuk: HársStresszcsökkentő hatásA virágport használják bizonyos idegrendszeri betegségek gyógyítására is. Egy hét múlva azok, akik virágport fogyasztottak, kevésbé idegesek, jóval optimistábbak lettek, hatékonyabban végezték a munkájukat és megszűnt a depressziójuk.Stresszcsökkentés esetére ezt ajánljuk: HársNapi ajánlott bevitel:1-2 teáskanál 1 kg virágpor kb 50 napig elég! Kiszerelések: 200 gramm-1200 ft 500 gramm-2500 ft 1000gramm-4500 ft

Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

A posta költség 2 kg alatt 600 ft 2 kg felett 1150 ft!

Eladó helye, ahonnan a terméket szállítani/szállíttatni kívánja

Védett adatok. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon az adatok megtekintéséért.

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Adja meg a pontos címet vagy jelölje meg a térképen, hogy a rendszer szállítási költséget tudjon számolni.

Kérjük, írja be:
1. a leütni kívánt mennyiséget a fenti fehér mezőbeés
2. az Ön települését a térkép fölé.
Ezután nézze meg a térkép alatt a becsült szállítási költségeket.
Település, utca, házszám vagy helyrajzi szám, stb.

Szállítási ajánlatok

Ha még nem kért ajánlatot a szállítótól, most megteheti azt.