7 kg virágpor eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
4 500 Ft/kg (Bruttó ár: 5 715) Alkut indítok
Mennyiség:
kg
Hely:
Somogy megye
Kívánt fizetési mód:
szállítás előtti kifizetés
Ajánlattevő:
A friss ajánlatok minden adata Prémium és Prémium+ előfizetőink számára érhető el. Váltson előfizetést ide kattintva>>.

+36 20 2918 196
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
kg (minimum: 0 kg)
Ajánlat kezdete:
2012.09.14.
Ajánlat lejárta:
2012.11.30

SZÁRÍTOTT HÁRS VIRÁGPOR ELADÓ! Allergia ellen˘A méhek nem ugyanazokat a pollen szemeket gyűjtik be, amelyekre az ember alllergiás szokott lenni, hanem pont az ellenkező hatást kifejtőket. A méhek azokat a virágpor szemcséket gyűjtik be, amelyek képesek az allergiát okozó pollenekkel szemben szervezetünket ellenállóvá tenni.Vegye azonban figyelembe, hogy sokfajta virágpor allergia létezik, ebből kifolyólag a pollen allergiás betegségektől szenvedők, a nyers virágpor fogyasztása előtt, végezzenek tesztet, azaz fogyasszanak el 1-2 szemcsét és várjanak néhány percet.A hisztamin mennyiségének növekedése a szervezetben, áll az allergiás jelenségek többsége mögött. Egyes kutatók megállapították, hogy a virágporban lévő bizonyos fehérjék hisztamin blokkolóként hatnak. Léteznek esetek, amelyek során a virágpor fogyasztása, teljesen megszüntette a pollen allergiát.Allergia esetén ezt ajánljuk: Hárs Álmatlanság ellenAz álmatlanság oka legtöbbször a kiegyensúlyozatlanság, ami az esetek 90%-ában tápanyag kiegyensúlyoztatlanságot is jelent. Azaz nem táplálkozunk megfelelően, hiányoznak a szervezetünkből bizonyos anyagok. A virágpor, több mint 100 fajta összetevőjével képes pótolni a szervezetben a hiányzó anyagokat.Álmatlanság esetén ezt ajánljuk: HársAsztma és tüdő problémák eseténLéguti bajoknál segítségünkre jöhet a virágpor kiegészítő táplálékként. Számos tüdő és légzőszervi betegség mögött allergia áll. A virágporban olyan fehérjék vannak, melyek egyes kutatók szerint képesek a hisztamin termelődését leállítani.Súlyos asztma esetén a virágpor fogyasztását kis adagokkal kezdjük meg, illetve egyeztessünk orvosunkkal is.Asztma és tüdő bajok esetén ezt ajánljuk: HársStresszcsökkentő hatásA virágport használják bizonyos idegrendszeri betegségek gyógyítására is. Egy hét múlva azok, akik virágport fogyasztottak, kevésbé idegesek, jóval optimistábbak lettek, hatékonyabban végezték a munkájukat és megszűnt a depressziójuk.Stresszcsökkentés esetére ezt ajánljuk: HársNapi ajánlott bevitel:1-2 teáskanál 1 kg virágpor kb 50 napig elég! Kiszerelések: 200 gramm-1200 ft 500 gramm-2500 ft 1000gramm-4500 ft


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

A posta költség 2 kg alatt 600 ft 2 kg felett 1150 ft!

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

Amennyiben Ön rendelkezik Magros Előfizetéssel, itt jelentkezzen be, és tekintse meg az ajánlat részleteit, kössön jó üzleteket.

Ha még nem előfizetőnk, nézze meg az előfizetési lehetőségeket az alábbi linkre kattintva. Kapcsolódjon be a piactér forgatagába, ismerjen meg több ezer új partnert, már napi fél kávé áráért cserébe.

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.