Eladó vetőgép Veszprém megye (nettó ár: 4 850 000 Ft/db) | Magro.hu

Az Ön által keresett ajánlat lejárt, vagy a termék időközben elkelt.

Kérjük, töltse fel hirdetését, vagy keressen hasonló ajánlatot a piactéren.

1 db MaterMacc MS 8150 szemenkénti vetőgép eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
MaterMacc  MS 8150 szemenkénti vetőgép
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 80-100 LE, Gyártási év: 2016
Nettó ár:
4 850 000 Ft/db (Bruttó ár: 6 159 500)
Mennyiség:
db
Hely:
Veszprém megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2016.12.02.
Ajánlat lejárta:
2016.12.31.
Gyártó:
MaterMacc
Típus:
MS 8150 szemenkénti vetőgép
Állapot:
új
Teljesítmény:
80-100 LE (60 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2016

MS 8130 SZEMENKÉNTI VETŐGÉP eladó!

Magyarországon leginkább elterjedt Matermacc szemenkénti vetőgépek, 4-6-8 soros, hidraulikus, teleszkópos vázzal szerelt kivitelben, amely megoldást jelent a közúti szállítás során is. A gép kompakt felépítésű, alacsony tömeggel és jó súlyeloszlással.

Az olasz MaterMacc S.p.A. szemenként vetőgépei a MagicSem (MS) pneumatikus vetőszerkezetekkel vannak ellátva. A vetőházban a vetőtárcsáról egy fogazott lesodró távolítja el a felesleges magvakat, és a lesodró úgy van kialakítva, hogy a magvak furatokba történő beszorulását – ezáltal a magtörést is – megakadályozza. A vetőkocsik alapkivitelben csúszó-, valamint dupla tárcsás csoroszlyákkal vannak felszerelve, és a vetőházból ejtőcsöveken keresztül hullanak a magvak a barázdákba. A csoroszlyákat – mindkét oldalon – mélységhatároló kerekek vezetik meg, külön-külön is követve – kiküszöbölve – a talajegyenetlenségeket. A pneumatikus vetőszerkezetek a talajkerekekről – előtéttengelyen keresztül – lánchajtással vannak meghajtva. A gépek kiegészítő felszerelését képezik a (70-1500 dm3 térfogatú) Spandivolumex műtrágya kiadagoló és a (12-120 dm3-es) Microvolumex talajfertőtlenítő szert kijuttató adapterek. Munkaszélességüktől és tömegüktől függően a szemenként vető gépek 37-75 kW motorteljesítményű erőgépekkel üzemeltethetők.


Matermacc 8000 vetőelem

alkalmas precíz vetésre megművelt és minimum tillage szerinti talajkondíciók mellett egyaránt, amellyel így tudjuk tartani a beállított vetésmélységet. Dupla tárcsás vetőelemmel van szerelve a gép, 390 mm átmérővel, így a területen maradt szármaradványt is képesek vagyunk kezelni. A vetésmélység ellenőrzése biztosított a két gumikerékkel, azok a megesés képesti oldalsó elhelyezéssel. A vetőkocsi paralelogramma felfüggesztése széles beállítási lehetőséget garantál. A hátsó tömörítőkerek gumiprofilból vannak, sokféle állítási szöggel és lehetőséggel, biztosítva ezáltal a számunkra legideálisabb vetési körülményeket.


Matermacc szabadalom - MagicSem szabadalmaztatott pneumatikus magelosztó

A vetőtárcsa együtt forog a vetőegységgel, így nincs forgó egységnél tömörítési igény, mely kopást, nehezebb hajtást és kopást összességében pontatlanságot okozna.

Az együtt forgó vetőtárcsa szívó-megfogó furatához a magok nem tudnak csúcsokkal beülni, így a megfogás biztos, a magtörés kizárt, a magméretre kevésbé érzékeny ugyanezzel a tárcsával több magméret vethető ki azonos pontossággal.


Alapfelszereltség

kardántengely
központi hajtómű, 21 állással
hidraulikus nyomjelző
egy széria vetőtárcsa
vákummérő
magválaszfal
maggyűjtő
TLT 540 ford/perc
1” V tömörítő kerék
rugós csatlakozás


Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:





Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>