1 db faaprító eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
faaprító
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 768 LE, Gyártási év: 2016
Nettó ár:
190 000 000 Ft/db (Bruttó ár: 241 300 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
szállítás előtti kifizetés
Ajánlat kezdete:
2016.09.05.
Ajánlat lejárta:
2019.10.31.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
faaprító
Állapot:
új
Teljesítmény:
768 LE (573 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2016

Albach SILVATOR-DIAMANT 2000 a professzionális faaprító eladó!

Az Albach Silvator 2000 egy önjáró faapríték készítőgép nehéz üzemi körülményekre. Az innovatív technológia és a hatalmas méretű gép, kifejezetten a jelenlegi igényeknek kielégítésére készült az erdészeti ágazat számára. Az Albach Silvator 2000 mozgékony és rugalmas. A gép alkalmas a gépi rakodásra, hogy ezáltal is rendkívülien nagy mennyiségben gazdaságosan állítsa elő a homogén chippet. A rendkívülien nagy betápláló csatorna 1200 mm/1730 mm-ig még a 98 cm vastagságú törzsek befogadására is alkalmas ezzel garantálva, szinte nem létezik olyan helyzet ahol a Silvator 2000 faaprító kudarcot vallana. Optimális körülmények között a legnagyobb teljesítmény érhető el a termelésben az elektronikus irányításnak köszönhetően, mely biztosítja az összhangot a gép valamennyi részegysége között. A kabin a magasságban és 180 fokban mozgatható, így az üzemeltető mindig tökéletes rálát a működés valamennyi folyamatára.
A kezelőkabint a Silvator 2000-ben ergonómiai szempontok alapján tervezték, és hozták létre. A kezelő a Silvator 2000-ben, egy fűtött és légkondicionált kabinból irányíthatja, felügyelete alatt tarthatja a gép minden működési fázisát.
Az aprító a gombnyomásra testre szabható szoftvernek köszönhetően 20 másodperc alatt munkára fogható, a kabin a tökéletes és biztonságos rálátás érdekében magasságba 4,6méterig állítható kabin egészen 4,8 méter magasságig emelhető, az ülés pedig 180 fokban elfordítható, ami a gépkezelő munkáját nagyban segíti. Az Albach Diamant 2000 aprítógépet 6, 8 és 12 késes változatban is lehet rendelni, 612 LE-től 768 lóerőig érhetők el típusai.
ASilvator 2000-ben is nagyvonalúan kialakított kabin, és ablaktörlővel ellátott üvegfelületek, még párás, esős időben is, biztonságos körülményeket létesítettek a Silvator 2000 irányításához.
A készülék alaptartozéka, az elektromosan állítható fűtött, pneumatikusan behúzható tükrök a vezető optimális ráláthatósága érdekében.
A rugalmasan rögzített vezetőfülke, védi a kezelőt a működés által keltett rezgésektől.
Az ellenőrzés és az irányítás a 2000 Silvator valóság hű körülmények között zajlik, és az ellenőrzés végrehajtása innovatív. Így lehetséges, hogy a darut optimálisan lehet működtetni. Hatékonyan nyomon lehet követni az összes futófolyamatot a színes terminálon. A vezető előtt a legfontosabb komponensek jelennek meg. Az aprítót és fúvótornyot így is lehet ellenőrizni, mivel a motor és a hidraulika rendszer minden része a fülkéből irányítható. Látható az automatikus nyomáskiegyenlítődése a daru működtetéséhez. Ez a vezérlést egy inkrementális jeladó biztosítja, amely meg található a jobboldali ellenőrző konzolon. A felhasználó beállíthatja a terminál a személyes szükségleteinek kielégítésére.
A 12 kés annak biztosítéka, hogy a feldolgozott chip egységes, és ezért a lehető legjobb minőség érhető el vele. Az így szerelt kés teszi lehetővé, hogy a vágás folyamatos, nyugodt és könnyed legyen. A terminál feladata, hogy védje a gépet a túlterheléstől és biztosítsa a minimális kopás. A kések anyaga ( HARDOX) is minimalizálja a karbantartási költségek Silvator 2000-ben
A Silvator 2000-ben könnyen elérhető és megvalósítható a karbantartás valamennyi művelete. A ventilátor által vezérelt Hydral-ban egy intelligens áramkör lehetővé teszi, hogy a rotorsebessége állandó szinten tartható akkor is, ha változik a motorfordulatszáma.
Az úgynevezett mini-joystickkal lehet mozgatni bármilyen helyzetbe a kifúvótornyot, hogy egyenletesen adagolja a kész terméket a szállító járműre.
ASilvator 2000-re épített daru a típus 5110 F. A maximális felszedési távolság 10,10 méter és terhelhetősége a végponton egy tonna..
Fejlett technológiával rendelkező Silvator meghajtását, speciális hidrosztatikus tengelyek biztosítják.
A Silvator 2000 energia ellátásáról egy 612 LE-ős Mercedes motort gondoskodik, ez azt jelenti, hogy az önjáró chipper elég erős és innovatív hajtáslánca és automatikus irányításának köszönhetően minden részegysége optimális rőt használ fel, ezzel biztosítja a környezetkímélő működést.
A tervezők célja az volt, hogy egy felhasználóbarát, kis szerviz igényű, de nagy hatékonyságú önjáró faaprítót hozzanak létre, még mostoha körülmények között is biztosmunkaeszközt biztosítsanak az erdészetek és erőművi beszállítók részére.

Motor: VOLVO
Standqart motor típus: (kW/LE) TAD1671VE 450/612
Válazthat I. verzió: (kW/LE) TAD1671VE 515/700
Válazthat II. verzió: (kW/LE) TAD1643VE 565/768
Üzemanyag fogyasztás: (liter/m3) 0,2-0,3
Üzemanyagtartály térfogata: (liter) 995
Hegerek szám/térfogata: (cm3) 6/16 100
Üzemanyagtartály: (liter) 1 300
Meghajtása: (2 sebességes) Hidrosztatikus
Kormányzás: 4 kerék
Max. sebessége: (km/h) 44/70
Fordolókőr ármérője: (m) 8,5
Aprítórész
Befogadó garat mérete: (mm) 1 200
Max. nyitás: (mm) 980
Rotor fordulatszáma: (f/min.) 270-700
Max. Aprítási teljesítménye: (m3) 330-380
Rotor átmérője: (mm) 1 040
Kések száma: (db.) 6-8-12
Behúzó hengerek száma (db.) 2 fekvő/2 álló
Daru típusa: Palfinger EPSILON
Max. kinyúlás: (m) 10,34

https://www.youtube.com/watch?v=i0uSQDMD2vI


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkban

Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>