Eladó vadriasztó gázágyú Pest megye (nettó ár: 119 000 Ft/db) | Magro.hu

Az Ön által keresett ajánlat lejárt, vagy a termék időközben elkelt.

Kérjük, töltse fel hirdetését, vagy keressen hasonló ajánlatot a piactéren.

10 db vadriasztó gázágyú eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
119 000 Ft/db (Bruttó ár: 151 130) Alkut indítok
Mennyiség:
10 db
Hely:
Pest megye
Kívánt fizetési mód:
egyéb
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
db (minimum: 1 db)
Ajánlat kezdete:
2022.03.30.
Ajánlat lejárta:
2022.12.31

Az NK56-es gázágyú kifejezetten abból a célból készült, hogy a különféle vadakat, madarakat riassza el a mezőgazdasági területről.

A gépezet teljesen automatizált, működési tartomány 360°, üzemeltetése nem igényel különösebb szakértelmet. A vásárlást követően nincs más teendője, mint rákötni a PB palackot, és csatlakoztatni a beépített akkumulátort és már „lőhetünk” is. A gázágyú ezt követően jószerével semmilyen gondozást, időszakos karbantartást nem igényel.

A PB gáz és a levegő megfelelő arányú elegyet képez, a gép ezt az elegyet gyújtja be, így jön létre a „lövés”. Tulajdonképpen ellenőrzött körülmények közötti gázrobbanást hozunk létre!

Milyen területet védhetünk meg vele?

Tulajdonképpen bármilyen mezőgazdasági terület védelmére alkalmas. Átlagos védhető terület mérete 2-4 hektár között mozog. Ezt több tényező befolyásolja úgy, mint a domborzati viszonyok, az időjárás, de éppenséggel a talaj típusa is hatással lehet rá.

- kiválóan alkalmas gyümölcsösöket

- halastavakat

- veteményeseket

- mezőgazdasági táblákat

A gázágyú teljesen ártalmatlan! Az élőlényekben kárt nem okoz! Működéséhez propán-butángáz szükséges, aminek segítségével detonáció jön létre. AZ átlagos 11 kg-os PB gázpalack átlagosan 30-35 ezer lövésre képes, ami közepes használat mellett hozzávetőlegen 2-2,5 hónapig elegendő.

Az alap készülékben:

- 4 db programhely, ami a felhasználó igényei szerint beállítható

- beállíthatjuk a robbanások számát és a detonációk közötti szünetet

- szabályozható a detonáció hangereje (90-140 decibelig) is.

Választható egyéb opciók

A teljesen magyar fejlesztésű és gyártású vadriasztót a modern kor technológiájával is felvértezhetjük, így nagyon komplett eszközt kapunk.

Őrzött területen teljesen felesleges a lopás elleni védelem, de vannak esetek, amikor hasznos lehet. Ez tulajdonképpen egy GPS rendszer, ami, ha megváltozik a készülék helyzete, egyből küldi a GPS koordinátákat a telefonjára.

Felborulás elleni védelem is kérhető a gépre, ebben az esetben egy dőlésszenzor kerül beépítésre, ami szintén a mobil telefonra küld információt, amennyiben a gázágyú felborulna.

Ha már ennyi minden elérhető, hogy telefonra jöjjön az értesítés, a „fordított út” is működik, azaz a telefon segítségével lehet „távlőni”, azaz távvezérelhető is a gázágyú.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

-beépített akkumulátor -tartozék töltőegység -1 év teljeskörű garancia

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:





Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.