Tejtermelés, egységes területalapú támogatás, ügyfélnyilvántartás, elsődleges képviselet, turisztika – MVH közlemények

Az elmúlt héten az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerrel, az elsődleges képviselet alkalmazásával, a turisztikai tevékenységek ösztönzésével, a tejtermelőket sújtó hátrányokkal és az egységes területalapú támogatással kapcsolatban adott ki a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) közleményeket. Önt melyik érdekli? Kattintson!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közleménye az MVH által működtetett Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerbe történő nyilvántartásba vétel és változás bejelentés szabályairól szóló 128/2013. (VII. 30.) számú MVH közlemény módosításáról (52/2014. (IV. 04.) MVH Közlemény) részletek itt:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk522014

Az MVH közleménye az elsődleges képviselet alkalmazásáról (51/2014. (IV. 04.):

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk512014

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2013-ban nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséért (50/2014. (IV. 3.) számú MVH Közlemény) kattintson ide:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk502014

A tejtermelőket sújtó hátrányok kezeléséhez kapcsolódó, 2014. évi támogatás igénybevételének feltételeiről (49/2014. (IV. 3.) számú MVH közlemény) a következő linken informálódhat:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk492014

Április 9-től nyílik lehetőség az egységes területalapú támogatás, valamint további 26-féle támogatás igénybevételéhez szükséges egységes kérelem benyújtására. A 2014. évi egységes kérelem benyújtásáról (53/2014. (IV. 8.) számú MVH Közlemény) itt olvashat részleteket:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk532014

Forrás: MVH

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről, támogatásokról, rendeletekről!

Kapcsolódó cikkek

Tájékoztató a Tisza Takarékszövetkezettel kapcsola... Ha Ön a Tisza Takarékszövetkezetnél vezetett számlát, az alábbi tudnivalókat mindenképpen olvassa el! Az MVH a teendőkkel kapcsolatban az alábbiak sze...