A Magro.hu mezőgazdasági piactér slágertermékei között mindig ott voltak a gabonafélék, 2016-ban sem volt ez másképp. Kukorica, búza, árpa vagy éppen zab, mindegy, partnereink előszeretettel kereskednek ezekkel a piactéren.

Idén megközelítőleg 250 darab hirdetést adtak fel partnereink a piactéren gabonakategóriában. Ennek köszönhetően nem kevés, mintegy 250 ezer tonna termény forgott az év során, melyet vagy el akartak adni partnereink, vagy éppen vételi szándékukat jelezték rá.

A cikk írásának pillanatában 37 darab aktuális, élő ajánlat található a gabonafélék kategóriában. Lássuk, így év vége felé még milyen terményekkel kereskednének felhasználóink.

Rengeteg kukoricát adnak-vesznek a piactéren partnereink

Rengeteg kukoricát adnak-vesznek a piactéren partnereink

 

Pest megyében 3200 tonna kukoricát vásárolna egy partnerünk 49.000 Ft-ért tonnánként. Külön kikötés azonban a terménnyel kapcsolatban, hogy a tengeri szárított és tisztított minőségben álljon rendelkezésre.

1000 tonna euró minőségű búzát venne egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei partnerünk, a termény tonnájáért 42.000 Ft-ot fizetne. Az ajánlat leírásában a vásárló 12-12,5 százalékos fehérjetartalmat határoz meg.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 4000 tonna takarmánybúzát vásárolna egy regisztrált partnerünk. Az adás-vétel előtt mintát kérne be a terményből, mivel takarmány alapanyagnak használná a búzát. A takarmánybúzáért tonnánként 35.000 Ft-ot fizetne, amennyiben megbízható partnert talál, úgy hosszú távú együttműködésben is érdekelt lenne.

Tritikálét kínál, méghozzá 40 tonnát egy Tolna megyei partnerünk. A terményt akár egyben, akár kisebb tételekben is eladná. Az ár tonnánként 42.000 Ft.

Az említett ajánlatok a Magro.hu piactéren található hirdetések csak egy részét képezik, aktuális gabonaajánlatainkért kattintson IDE!>>

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről,
támogatásokról, rendeletekről!

Név:

Email cím:

A Feliratkozás gomb megnyomásával elfogadom az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot.